AJAX KØBENHAVN HÅNDBOLD

Administration 1.Herrer

henrik-ritlov

Jannik_direktør

Jannik Hansen – Direktør

Ansvarsområde & Kontaktinformation

Jannik Hansen har ansvaret for den daglige drift i AJAX København Elite A/S (1. herrer) og det overordnede ansvar for at målsætningerne nås. Sportsligt er den første større målsætning at komme i Ligaen og etablere sig som et solidt Ligahold.

Udenfor banen er der sat ambitiøse – og realistiske – mål for de øvrige vigtige parametre for at håndboldvirksomheden samlet får succes, herunder f. eks. for partnere og tilskuere. Jannik koordinerer via de ansvarlige for hvert område de i alt 72 personer, der er aktive omkring 1. herrer. Disse er fordelt med 27 omkring holdet inkl. spillere og trænere, og 45 udenfor banen, hoved saligt et stærkt korps af frivillige, der hver især varetager deres individuelle vigtige rolle. Jannik er uddannet statsautoriseret revisor og arbejder gennem hans virksomhed Innovationshuset med økonomisk og ledelsesmæssig rådgivning af virksomheder.

Telefon: 23 72 34 60
Mail: [email protected]

“Logo_jpg_ajax.jpg”

Commercial Upside -
Kommerciel Ansvarlig

Ansvarsområde & Kontaktinformation

Commercial Upside varetager de kommercielle anliggender i Ajax København, og står således for alt vedr. sponsorer og kommercielle samarbejdspartnere, samt driver klubbens Erhvervsnetværk.

Commercial Upside yder kommerciel bistand til rettighedshavere indenfor sport og oplevelsesøkonomien generelt. Vi er stiftet af eksperter inden for sponsering, salg, eventafvikling og digitalisering i kommerciel forstand. Vores fokus er på at skabe optimale og professionelle tilstande for vores sponsorer, så de sikres maksimalt udbytte i deres investering i klubben.

Telefon: 22 57 19 66
Mail: [email protected]
Web: http://www.commercialupside.dk

Ole-Christensen-Sports-Chef

Ole Christensen – Sportschef

Ansvarsområde & Kontaktinformation

Ole Christensen sportschef for 1. herre med følgende ansvarsområder: Kontakt med spillere, opfølgning af eksisterede kontrakter, indgåelse af nye kontrakter samt kontakt til klubber, agenter og DHF omkring spillere.

Ole kom til AJAX København i 2000 og har haft følgende ansvarsområder: administrerende direktør, bestyrelsesmedlem i AJAX København og AJAX København Elite, formand for AJAX Københavns Erhvervsklub samt presseansvarlig. Civilt er Ole ansat som product manager i forsikringsselskabet PenSam Liv A/S.

Telefon: 29 66 59 90
Mail: [email protected]

CaSo ApS