Ajax DS1 vandt stensikker sejr over Aaalborg HK

29. januar 2017

Ajax København – Aalborg HK 35-17 (17-8)

En rigtig god måde at bruge en lørdag eftermiddag på, er at gå til håndbold i Bavne – især når der er dobbeltarrangement på programmet. Når det så ender med 2 Ajax sejre, så bliver godt til meget bedre.

Ajax DS1 havde besøg fra nord i form af Aalbog HK, holdet som frister den lidet misundelsesværdige tilværelse som bundprop i 1. division kvinder. Det gjorde jo selvsagt, at Ajax var meget store favoritter, og vi levede fint op til favoritværdigheden med en sejr på 35-17 efter 17-8 ved pausen.

Det hele startede lidt forsigtigt, og Aalborg var med til 3-3, men så satte Ajax turbo på, og 3-3 blev til 10-3 på 8 minutter. Herfra stod det lidt i stampe, men Ajax gik til pause med en 17-8 føring.

Efter pausen skulle vi lige i gang igen, men efter ca. 10 min. fik turboen et par omgange mere, og forspringet blev støt og roligt øget, og da vi nåede til det sidste fløjt, var stillingen 35-17, og en meget sikker sejr var kørt i hus.

Generelt kan man sige, at den forskel, der forventeligt ville være på holdene, også var der. Aalborg HK kæmpede imponerende godt for sagen, men fight var ikke helt nok. Keeper Pernille Brøndum Mortensen stod ganske fint, især i perioden omkring pausen havde Pernille flere gode redninger. Venstre fløj Frederikke Eriksen havde vi ikke set før, men Frederikke fik lavet et par fine kasser, og gjorde det flot angrebsmæssigt.

AJAX_24_Sofie Olsen_2bearbAJAX_3_Ida Marie Dahl_2.bearb.2

I Ajax lejren glæder vi os over, at der generelt var fint fokus. Der var flere gode præstationer – 2 gode keepere, alle fløjene bød godt ind, bagspillerne spiller også fint, og begge strege er klart i plus. Individuelt spiller Sofie Olsen flot på højre fløj, ligesom Ida-Marie Dahl er et kæmpe aktiv i begge ender af banen. Kampens spiller blev Isabella Jacobsen. Isa spiller en meget flot forsvarskamp krydret med et par kontrakasser, som blev smadret ind – super indsats, Isa.