Dårlig start gav nederlag til damerne i Silkeborg

Silkeborg/Voel KFUM – Ajax København 30 -22 (19-11)

Ajax Københavns målscorere: Isabella Jacobsen 4, Anne Tolstrup 3, Ida-Marie Dahl 3, Cecilie Specht 2, Anna Grundtvig 2, Ditte Andersen 2, Stine Eiberg 2, Eva Bjørk Davidsdottìr 1, Kathrine Kubicki 1, Nikoline Brøns 1, Cecilie Johansen 1.

Cheftræner Dennis Bo Jensen beretter følgende om kampen.

Vi kom for sent ud af bussen.

DS1 havde idag taget den lange tur over storebælt for at møde Silkeborg Voel.  Om det var den lange køretur eller vintertidens indtræffen, der spillede ind vides ikke, men i hvert fald var vi ikke klar fra start af. Vi får ikke afsluttet vores angreb ordentlig og løber derfor ind i Silkeborg Voels velsmurte kontramaskine, og er efter 7 minutter nede 5-1, hvor vi tager time out. Lige lidt hjalp det. Silkeborg er os overlegne i alle spillets facetter og specielt deres 1. Og 2. Fase kontra gør ondt på os og vi er nede 19-11 ved pausen.

I pausen får vi talt om, at vi må hviske tavlen ren og gå ind og kæmpe det bedste, vi har lært. VI kommer ud med et meget bedre udtryk i 2. Halvleg, hvor vi får holdt boldene igang og får sat nogle tacklinger i forsvaret. Det store hul fra 1. Halvleg står dog ikke til at hente, og vi må se os fortjent besejret med 30-22.
Idag blev det til debut til Line Krogh på mål, som står 45 minutter med en redningsprocent på 43%.

Vi må hurtigt se fremad og komme op på hesten igen og klø på i en uge, hvor vi allerede fredag møder det stjernebesatte hold fra Odense, så vi håber at se en masse af jer i hallen fredag kl. 19:00.