Damerne led nederlag til Odense Håndbold

6. november 2017

Ajax København – Odense 23-33 (10-17)

Ajax København: Nikoline Brøns 4, Anna Grundtvig 4, Cecilie Specht 3, Anne Tolstrup Petersen 3, Ida-Marie Moesgaard Dahl 3, Eva Björk DavidsdottÌr 1, Stine Eiberg Jørgensen 1, Cecilie Cederfeldt Johansen 1, Kathrine Kubicki 1, Ditte Bach Andersen 1, Stine Nørklit Lønborg 1

Desværre blev det ikke til point i denne omgang…

Damerne var i kamp mod Odense Håndbold fredag aften i Bavnehøj Hallen. Det var en kamp, hvor Ajax kom dårligt fra start, og allerede efter 10 minutter var bagud med 1-5, og derfra var Ajax aldrig rigtig tæt på at komme tilbage i kampen. Efter en hård start fik pigerne stabiliseret tingene, og fik blandt andet gang i målscoringen, med blandt andet flotte mål fra Cecilie Specht. Det kunne dog ikke forhindre Odense Håndbold i at gå til pause med en føring på 10-17.

2. Halvleg var også en svær omgang, og især Odenses kontrafase var skarp hele kampen igennem, og gav nogle nemme mål til udeholdet, men Ajaxpigerne fik overordnet set spillet en fin 2. halvleg, hvor der mod slutningen af kampen var nogle rigtig flotte forsvar, med aggressivitet og flotte redninger af Line Krogh, der var kommet ind i 2. halvleg.

Kampen sluttede med Odense sejr på 23-33. Kampens spiller for hjemmeholdet blev Nikoline Brøns, der med en masse gode gennembrud spillede en god angrebskamp, med 4 mål til følge.

Kampen blev overværet af 276 mennesker.

Cheftræner Dennis Bo Jensen fortæller om kampen; Jeg synes vi bliver fysisk overmatchet af et klogt Odense hold. I første halvleg formår de desværre ar løbe os ned med deres kontrafase som står for over halvdelen af deres mål. De står robust i deres forsvar og det var svært for os at lirke det op.

Næste gang vores damer er i aktion i HTH GO Ligaen, er nu på onsdag, hvor København Håndbold kommer på besøg til lokalopgør klokken 18.30. Har du ikke mulighed for at være i hallen, så transmitteres kampen på TV2 Sport.

Efterfølgende spiller herrerne i mod Skive Fh klokken 21.00, så der er INGEN grund til ikke at komme i Bavnehøj Arena denne dag,