DS1 vinder i Sønderjyske

20. februar 2017

Sønderjyske – Ajax København 24-28 (13-16)

Håndbold er et spil med mange facetter og mange udtryk, der er gode og dårlige kampe, der er kampe med spænding og nerve og der er kampe, som man husker lidt længere end til på tirsdag morgen. Topkampen lørdag i kvindernes 1. division er en af dem, som havde det meste, en god kamp med spænding, nerve, godt spil, og sidst men ikke mindst en Ajax sejr på 28-24 efter 16-13 ved pausen – og stort set alle husker helt sikkert kampen som god og spændende også sidst på den kommende uge.

Kampen startede meget lige måske med en lille bitte Ajax overhånd de første 15 minutter. Sønderjyske var i front de næste 7-8 minutter, men Ajax holdet går fra 10-11 til 16-13 i den sidste del af halvlegen.

Efter pausen rykker Ajax hurtigt på +5, men derfra er kampen meget lige resten af vejen. Ajax er i front med 3 til 5 mål hele vejen, så Sønderjyske kommer aldrig helt tæt på, og Ajax får ikke lukket kampen 100% før til sidst. Sådan vil det nok altid være, når begge hold bare vil vinde, og der absolut ikke bliver givet ved dørene.

Det hele slutter 28-24 til Ajax. Uden på nogen måde at være hoven eller indbildsk så var det nok fortjent, men kæmpe respekt til Sønderjyske, de slog aldrig op i banen, og hvis der har været nogen i hallen, som ”bare” kom for at se håndbold, så er de blevet godt underholdt.

Hos hjemmeholdet spillede Celina Hansen en god kamp blandt mange, og Louise Egestorp kan med mange redninger i den sidste del af kampen tage en stor del af æren for, at spændingen holdt næsten hele vejen.

AJAX_18_Stine Frandsen_2.bearb6AJAX_20_Cecilie Woller_3.bearb

I Ajax lejren ser vi i høj grad sejren som en holdpræstation, hvor alle bød ind. Stine Frandsen er fantastisk både i forsvar og angreb, Cecilie Woller er bare god, Pernille Kristensen lægger 3 knivskarpe udkast til Sascha Juul med 3 afgørende scoringer til følge, og Christina Krogshedes håndboldklogskab er meget værd.

AJAX_12_Pernille Kristensen_3.bearb2AJAX_6_Sascha Juul_2AJAX_10_Christina Krogshede_3. bearb2

Derudover har vi et par helt unge, som bare er supergode. Stine Nørklit Lønborg er ikke ud af så meget, men det går bare rigtig stærkt, og Stine Eiberg leverer en superindsats i begge ender af banen, så Eiberg blev helt fortjent kåret til kampens spiller.

AJAX_U18_10

Tak til Sønderjyske for kampen og for at være super gode værter. Det er en fornøjelse at besøge Jer.

Nu venter en ny og spændende uge med masser af nye muligheder, og lørdag eftermiddag er der dobbelt op i Bavne. HS1 spiller kl. 14.00 mod Odder Håndbold, og DS1 spiller kl. 16.00 mod EH Aalborg.