19. marts 2016

Ajax København – DHG

Der er tophåndbold og god underholdning i Bavne i eftermiddag, hvor Ajax København og DHG møder hinanden i 1. division kvinder. Begge hold spiller god og fremadrettet håndbold med både kollektive og individuelle færdigheder på repertoiret.

På DHG holdet finder man profiler som Kathrine Kubicki på fløjen, Maria Borg på stregen, og i bagkæden er der gode spillere som Katrine Nielsen, Caroline Toft Nielsen og Mie Jul, men generelt er det et hold med mange gode spillere, som kommer til Vesterbro i eftermiddag.

DHG’s sidste kamp blev vundet 31-29 hjemme i Dalumhallen, mens sæsonens første opgør mellem DHG og Ajax tilbage i slutningen af 2015 endte med en sikker Ajax sejr på 30-16.

I Ajax lejren var sidste uge præget af turbulens udenfor banen, men vi fik lukket ugen relativt fornuftigt af med en uafgjort i søndagens kamp mod Vendsyssel Håndbold. Ser man på det sidste minut, skal vi være glade for, at vore værter lukkede os tilbage i kampen, men set over alle 60 minutter, var uafgjort et retfærdigt resultat af en underholdende kamp i en festlig ramme langt hjemmefra.

Denne uge har vi fokuseret på håndbold, og vi har brugt ugens træninger til at lære nyt, til at blive bedre til det, vi allerede er rimeligt gode til, og torsdag havde vi en fin samtræning med en af vores gode samarbejdspartnere.

John.Aage.Johansen

John Johansen – sportschef i Ajax København siger: ”Dagens kamp skal meget gerne give 2 point. Det vil sætte meget på plads, og det vil holde liv i vores (let naive) håb om at bevare spændingen om 1. pladsen i rækken. Hvis vi går ind og går det, vi er gode til, så er der gode chancer for, at målet for dagen bliver nået.”

Der er kampstart i Bavne kl. 1500. Alle er velkomne, og man kommer gratis ind, hvis man giver en hånd med at skabe en festlig ramme om kampen. Vi ses.