DS1: Sikker sejr mod TMS Ringsted

14. februar 2016

Ajax København – TMS Ringsted 28-20 (14-9)

Lørdag var en dejlig dag – Ajax København vandt 28-20 over TMS Ringsted i kvindernes 1. division – en sejr der ”føles godt i maven” ovenpå det hak i tuden, som vi fik sidste weekend.

Ajax havde overhånden fra start i kampen, og der stod 7-4 på scoreboarded efter 11 min. 3 min. senere stod der 7-7efter et lille Ajax blackout, men derfra var scoren i Ajax plus resten af vejen.

14-9 ved pausen – et fint udgangspunkt for en 2. halvleg, hvor der blev trukket lidt fra igen, og efter 49 min. var vi nået til 24-15. Herfra stod den på cruise-control resten af vejen, og det endte med en 28-20 sejr.

Overordnet set var kampen ikke en af dem, som man også snakker om i lang tid fremover. Det var fornuftigt arbejde mod et TMS hold, som gerne ville men holdet havde nok ikke lige dagen. Vigtigst var dog, at vi opfyldte vores målsætning om at vinde og at have kampen under kontrol. Det havde vi vel nok i 57 minutter, så det må siges at være godkendt.

På TMS holdet spillede Louise Olsen en fin kamp og blev holdets topscorer, og Caroline Rasmussen får også lavet et par halvsnedige scoringer.

20.Cecilie.Woller (2)Mie Vinter

Hos Ajax var det en god dag på mere end en måde. Det var fedt at vinde, men det var også rigtig godt at se Cecilie Woller tilbage på banen for første gang siden november, ligesom det varmede alle Ajax hjerter at Mie Vinter fik comeback efter alt for mange måneder på sidelinjen. Velkommen tilbage begge to.

9.Christina.HaurumSofie Flader

Sofie Flader leverede en rigtig fin præstation med mange gode aktioner, Christina Haurum spillede både godt og klogt, ligesom Haurum stod for turneringsmål nr. 500 med målet til 25-18. Kampen spiller blev Cecilie Johansen. Sille scorer på sine chancer, trækker et par straffekast, og hun lukker godt af i forsvaret. Fin kamp Sille.