DS1 vandt efter gyserafslutning

6. februar 2017

Horsens HK – Ajax København 23-24 (13-12)

De af os, som havde valgt at tilbringe søndag eftermiddag i Forum Horsens, blev vidne til en håndboldkamp med masser af drama og spænding – en kamp som gik tiden ud, og som endte med en meget snæver sejr til Ajax København på 24-23 efter 13-12 til Horsens ved pausen.

Horsens startede bedst og kom lidt foran – så vendte det hele og Ajax bragte sig foran 7-3, men inden pausen havde Horsens vendt kampen en gang mere, og hjemmeholdet førte med 1 ved pausen.

Efter pausen kom Ajax holdet ud som lyn og torden, og det tog 6 minutter at lave 13-12 til Horsens om til 18-13 til Ajax. Små 20 minutter senere havde kampen slået endnu en kolbøtte, og Horsens var kommet på 22-22. De sidste 5 minutter var temmelig surrealistiske, Ajax fik 1 udvisning, brændte et straffe, fik en udvisning mere, kom bagud 23-22, fik udlignet til 23-23, kom foran med 17 sekunder tilbage, og til sidst fik vi holdt Horsens fra at score, selv om den allersidste afslutning fra venstre fløj ikke helt var under kontrol set med Ajax briller.

F… det, det endte godt med en 24-23 sejr, og det skal vi bestemt ikke være kede af. Horsens er et helt andet hold ift. det hold, vi mødte i efteråret. Henrik Okkerstrøm og holdet har fundet formlen, og man kommer med vildt meget power, og tilgangen af Mette Brandt har bestemt ikke gjort holdet dårligere.

AJAX_20_Cecilie Woller_3.bearb

Alt i alt var den en rigtig fed sejr, vi fik med hjem. Vi spiller periodevist super flot, mens det så lidt mere hakkende ud i andre dele af kampen, men der blev fightet igennem fra start til slut over hele linien. Derfor var det vel ikke helt ufortjent (ja det er lidt subjektivt), at vi fik taget de to point med hjem.

AJAX_1_Sarah Norklit_1.bearb

Individuelt blev Cecilie Woller kåret til kampens Ajax spiller. Woller styrer bare showet både defensivt og offensivt med super overblik. Sarah Nørklit stod en flot 2. halvleg, og Stine Frandsen spillede en monster 2. halvleg, og det var ikke for sjov, at det var Frandsen, der afgjorde kampen, men igen der blev fightet igennem fra alle.