Herrerne fik to sikre point mod Stoholm i god hjemmekamp

11. december 2017

AJAX København – Stoholm Håndbold: 31-23 (13-12)
Lørdag d. 9. december 2017

Vi spillede vores måske bedste halvleg i sæsonen i 2. halvleg af hjemmekampen mod Stoholm, hvor stort set det meste lykkedes for os, og i flere omgange var føringen oppe på 12 mål, efter en 1. halvleg, hvor vores indstilling, energi og til tider spillet egentlig også var ganske OK.
Vi kunne bare ikke trække fra Stoholm, og selvom vi i flere omgange var foran med 3 mål, så var Stoholm rigtig gode til at straffe vores fejl, ligesom vi i perioder havde store problemer med deres anden fase kontra, hvor de straffede, at vi ikke var kommet helt på plads i forsvaret med nogen lidt nemme scoringer.

I pausen talte vi meget om at fortsætte spillet fra 1. halvleg, og så forsøge at undgå/begrænse de individuelle fejl, og man må bare sige, at spillerne tog det alvorligt.
Tændingen, tempoet og det flotte spil blev virkelig udført med stor kynisme i en periode på ca. 20 minutter, og pludselig førte vi 28-16, og sejren var naturligvis hjemme, og to gode point kunne sættes ind på kontoen.

Der skal lyde en stor cadeau til alle spillerne, som alle var klar til opgaven, og det var svært at være utilfreds med de få fejl, som naturligvis sneg sig ind til sidst i kampen.
Men det mest underlige i kampen var nu det faktum, at dommerne kunne finde hele 15!!!! udvisninger (8 til os og 7 til Stoholm) i en kamp, som ikke var tæt eller hårdt spillet i specielt 2. halvleg, og jeg tror, begge lejre til tider var utilfredse og frustrerede over de lidt underlige kendelser og udvisninger, som blev givet.

Til sidst skal alle vores trofaste tilskuere, supportere og sponsorer have et ønske om en Glædelig Jul og et Godt Nytår.
Vi glæder os til at se jer til første hjemmekamp i det nye år den 13. januar mod Lemvig!