Herrerne tager imod FIF i et ægte Københavnerbrag

26. januar 2018

AJAX København – FIF Håndbold, d. 26/1-2018 kl. 19.30
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV.

Vi sluttede 2017 rigtig flot med to sejre, og er startet 2018 på samme måde, med sejr hjemme i sidste kamp mod Lemvig med 31-29, efter en rigtig flot anden halvleg, og så en velgennemført og flot spillet udekamp i HEI, som blev vundet forholdsvis sikkert med 23-29.
Dette har bevirket, at vi er rykket lidt frem i tabellen og på nuværende tidspunkt ligger nr. 3 eller 4 i den meget tætte top-/ og midtstrid, som er i rækken, og ingen tvivl om, at det er godkendt, og det giver en tro på, at vi kan være med mod de fleste hold.

Aftenens modstander fra FIF er pointmæssig i en svær situation lige nu, men sidst vi mødtes blev det uafgjort 22-22 efter en intens men ikke særlig velspillet kamp i Frederiksberg hallen fra nogen af mandskaberne, og FIF har i seneste kamp fået point mod Stoholm, efter at have været nede med 5 mål midt i anden halvleg.
Det viser bare, at FIF på alle måder aldrig giver op – de spiller og forfølger deres chance hver eneste gang, og selvom det ikke er blevet til så mange point endnu, så virker det som om deres tro på tingene er intakt, og i dette lokalopgør med stort kendskab til hinanden, er der ingen tvivl om, at FIF kommer for at slås om tingene og vinde kampen.

Vi er i den uvante situation, at vi er favoritter i opgøret – det lægger vi ikke skjul på – men vi ved også, at vi hele tiden skal tage én kamp ad gangen, og skal komme med stor energi og vilje til alle kampe, og måske endnu mere til dette lokalopgør, således at begge point kan blive på Vesterbro.

Jeg tror det bliver en hård indædt fight, som jeg håber mange københavnere vil komme ind i hallen og se på trods af spændende håndbold i fjernsynet på næsten samme tidspunkt!