HS1: Ét enkelt point i fredagens aftenkamp mod Team Sydhavsøerne

26. november 2016

AJAX København – Team Sydhavsøerne 29-29 (14-11)
Fredag d. 25/11-2016

Ja, det var umiddelbart skuffelse, som var det første indtryk efter vores hjemmekamp mod Team Sydhavsøerne, hvor det “kun” blev til et point efter 29-29. -Og man skal være skuffet, når man fører 22-15 med 20 minutter igen, og ikke vinder en hjemmekamp, og så er det lige meget hvem modstanderen er. Men Sydhavsøerne kom desværre lidt for hurtigt på 18-22 – fik momentum – og da vi samtidig stivnede en smule i specielt vores angreb, så er det altså et fremragende hold, vi var oppe imod, og de fik desværre kæmpet sig tilbage på uafgjort.

I perioder af kampen, specielt i starten af begge halvlege, og i slutningen af første halvleg, var vi ubestridt det bedste hold på banen.. Bevægelsen i begge ender var fremragende; kontraen fungerede og havde det ikke været for en imponerende præstation af Sydhavsøernes keeper, havde vi været endnu mere foran end med 7, da der manglede omkring de 20 minutter.

Vi kan tage rigtig mange ting med fra kampen, og endnu engang fik vi over for os selv bevist, at når vi spiller disciplineret, kæmper hårdt og “ofrer” os i alle situationer på banen, så kan vi være med mod langt de fleste modstandere.