HS1: Forholdsvis sikker sejr i lørdagens hjemmekamp

10. oktober 2016

AJAX København – SUS Nyborg 32-25 (17-13)
Lørdag d. 8/10-2016

Når man ikke kan betegne sejren som andet end forholdsvis sikker på trods af 7 mål, så skyldes det selvfølgelig, at vi som ventet måtte kæmpe alt det vi havde lært. Det var først omkring 10 minutter før tid, at vi rykkede helt fra og fik skabt et hul på 6-7 mål, som lukkede kampen til vores fordel.

Vi var foran hele kampen, men hver gang vi troede, der var “styr” på det, så fik SUS lige ødelagt det lidt med et par mål i streg, og så førte vi pludselig igen kun med 1-2 mål. Det var selvfølgelig lidt frustrerende, men vi har allerede nu i de første fire kampe lært, at hvis man laver fejl, og ikke er helt klar i perioder i kampene, så straffer alle hold det.

Vi spillede i bund og grund en god kamp, hvor vi langt hen ad vejen var i kontrol, holdt et højt tempo, og bortset fra deres stregspiller, som fik lidt for meget plads, stod forsvaret godt og målmændene tog godt fra; ligesom der var mange, som bød ind angrebsmæssigt. Her blev der spillet med god variation i angrebet, og så var energien, viljen og indstillingen hos spillerne helt i top.

Dette er også nødvendigt for vores unge hold, for at vi kan præstere allerbedst, og det bliver også nødvendigt igen allerede på onsdag, hvor vi skal en tur til Korsør. Her er der ingen tvivl om, at vi skal ned og præstere på samme niveau som mod SUS, hvis vi skal have de 2 point med hjem til København!