HS1: “… men vi lægger os på ingen måde ned!”

19. februar 2016

AJAX København – Randers Herre Håndbold, 20/02-2016 kl. 17.00
Bavnehøj Arena, Enghavevej 90, 2450 København SV

Det er Tønder som ligger nr. 1 i rækken, men de er skarpt forfulgt af lørdagens modstander fra Randers, som helt klart er det bedste hold i rækken på nuværende tidspunkt, hvilket en stime på 15 kampe uden nederlag vidner om (14 sejre og 1 uafgjort), og efter en lidt haltende start på sæsonen, må man sige, at Randers har fået gang i spillet og resultaterne på flotteste vis, og ingen tvivl om, at de er kæmpe favoritter ved denne kamp.

Vi spillede sidst i Ringsted, hvor vi efter en super kamp, desværre måtte indkassere et nederlag på 23-24, efter en føring på 5 mål midt i anden halvleg. Men vi må indrømme, at de sidste små marginaler ikke var med os det sidste kvarters tid, og man kunne efterfølgende ikke lade være med at tænke på, at lige én redning mere eller én scoring mere på de store chancer i slutfasen – osv. osv. – og så havde vi vundet kampen.
Når det så er sagt, var det gennemgående en flot præstation – igen – hvor vi var lige ved og næsten, samt hvor indstillingen, spillet og sammenholdet var stærkt, og det skal vi bruge i de sidste 6 kampe, og så kommer der helt sikkert nok point på kontoen til at komme væk fra nedrykningspladserne, men det kræver, at vi bliver ved med at have samme tilgang til alle kampe.

Vi ved, at Randers er store favoritter; vi ved, vi kommer i problemer i løbet af kampen, men vi lægger os på ingen måde ned, og så må vi se, hvad der står på tavlen efter de 60 minutter.