HS1: Nederlag efter scoringskrise

12. marts 2017

AJAX København – Otterup HK: 19-24 (6-12)
Fredag d. 10/3-2017

Fredag aften tog vi imod Otterup i en kamp, som jeg inden havde troet ville blive spændende og tæt, men bortset fra starten, hvor vi førte med 6-5 efter 14 minutter, så oplevede vi en kæmpe scoringskrise på hele 23 minutter, og bagud med 6-12 i pausen, fik vi først 7 minutter inde i anden halvleg reduceret til 7-13, og kampen blev aldrig spændende, og det endte med nederlag på 19-24.

Otterup var for stærke og i deres målmand i særdeleshed alt for stærk, idet han havde utrolig mange redninger på frie afslutninger, og specielt vores fløje havde meget svært ved at passere ham. Men der blev generelt brændt for meget fra vores side, og modløsheden bredte sig nok en smule i vores spillere.

Vi ramte ikke dagen, og det var fuldt fortjent, at Otterup løb med sejren, så vi må op på hesten igen, da vi fortsat har 4 meget vigtige kampe tilbage, og vi skal finde frem til energien og troen, som måske har været en mangelvare de sidste par kampe, efter en flot periode på 6 kampe i træk uden nederlag.

Sluttelig skal lyde et kæmpe stort TILLYKKE til damerne med den flotte fortjente oprykning til Ligaen – super arbejde af spillere, trænere og lederne omkring holdet gennem hele sæsonen!