HS1: Vigtig sejr i meget tæt kamp

24. september 2017

AJAX København – HEI Skæring: 23-19 (8-9)
Lørdag d. 23. september 2017

Man kan sige meget om kampen mod HEI lørdag eftermiddag, men kønt og flydende var det på ingen måde fra nogen af mandskaberne. Men der blev kæmpet, fightet og givet alt i duellerne, og med to gode forsvar og knap så gode angreb, så bliver det sjældent en køn oplevelse – men det er bestemt også dejligt at kunne få 2 point på kontoen på fight og vilje!

Kampen startede med en forrygende godt spillende målmand i HEI-målet, som vi havde meget svært ved at passere, og stillingen var 2-5 efter små 12 minutter, og der havde vi brændt alt for mange chancer allerede. Men vi stod også godt i forsvaret, og man anede en kamp, hvor der ikke kom mange mål, og der skulle kæmpes voldsomt for alle scoringer, og det holdt stik med den meget lave score 8-9 efter første halvleg.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, hvor HEI var foran med 1-2 mål, og vi kæmpede med at hænge i, og hver gang vi fik chancen for at komme helt med blev den forspildt. Men endelig fik vi kontakt ved 18-18 og videre til 21-18 og sejr på 23-19.

Det var mere spændende end kønt, men forsvaret stod langt hen ad vejen rigtig fint, og vi fortsatte hele tiden med at kæmpe, og så fik vi de berømte marginaler til sidst, som gjorde udslaget, og at begge point blev i København.

Tak til publikum og i særdeleshed vores supportere, som bare blev ved med at bakke os op hele vejen igennem!