19. november 2016

Otterup HK – AJAX København 23-25 (13-12)
Fredag d. 18/11-2016

Det blev nøjagtig lige så spændende og tæt som forventet i fredagens sene kamp i Otterup – men heldigvis kunne vi på god fight, energi og disciplin hive 2 meget vigtige og gode point med hjem til København!

Første halvleg var meget lige og på intet tidspunkt var der mere end 2 måls forskel på holdene. Det var en halvleg præget af to gode forsvar, og stor disciplin i returløbet fra begge mandskaber, så der skulle kæmpes for alle mål, og det blev ikke den mest seværdige første halvleg, som endte med en 13-12 føring til Otterup.

Anden halvleg blev lidt mere seværdig, idet det virkede som om, at begge hold var indstillet på mere tempo og energi i angrebsfasen, men Otterup fik bedst fat og kom hurtigt foran med 17-14, hvorfor vi tog en time-out, som heldigvis havde effekt og vi var hurtigt tilbage på 18-18.
I denne periode stod vi super i forsvaret, Olsson tog godt fra i målet og samtidig havde vi fået mere fart i benene frem af banen, og heldigvis viste det sig også på måltavlen, hvor vi stille og roligt kom foran med 23-20. Der var ingen tvivl om, at vi var ovenpå i denne fase, men en Otterup time-out fik rykket lidt rundt på det hele, og det blev voldsomt spændende med 30 sekunder igen og os foran med 24-23, hvor vi heldigvis var i overtal og i boldbesiddelse. -Det resulterede i en scoring og sejren var hjemme…

Der var mange gode præstationer, hvor specielt vores forsvar stod godt, og da vi samtidig i anden halvleg fik lidt mere fart i benene, gav det sig heldigvis udslag i 2 point.

Endnu engang skal der lyde en kæmpe tak til vores supportere, som tog turen til Otterup i regn og slud!