Ajax København har U16 og U18 drenge klar til 16/17

12. januar 2016

På U18 holdet fortsætter Jonas Jensen og Jesper Bak med at arbejde med årgang 98 og 99. I år er U18 holdet primært 1. års og Jonas og Jesper glæder sig til at arbejde videre med holdet.

Jonas fortæller at holdet har udviklet sig fantastisk igennem den sidste sæson og målet for den kommende sæson er uden tvivl at komme til at spille med op DM pladserne.

Ajax København har også træneren for U16 drenge på plads til den kommende sæson. Det er glædeligt at vi allerede nu kan præsentere Martin ”Titter”, som hovedtræner for holdsamarbejdet imellem Ajax og TIK U16.

Martin har igennem mange år været en del af Ajax og sidst han trænede et hold i Ajax, U18 i 2013-14, blev det til en DM plads for årgang 95-96. Netop Martins store indsigt i ungdomshåndbold og evnen til at udvikle spillerne har været hovedårsagen til at vi har ønsket Martin som træner for denne talentfulde årgang.

Det er vores mål at årgang 2000-2001 skal udvikle sig til at blive et vinderhold med mulighed for at nå store resultater. Men samtidig også et hold hvor spillernes udvikling er i centrum og hvor der arbejdes målrettet med fysisk træning, så vi kan skabe det fundament som elitehåndbold kræver. Elitehåndbold kræver stor viden på mange områder og vi arbejder på at samle et stærkt team omkring Martin.

Den samlede trænerbesætning på U16 drenge vil komme på plads i løbet af januar/februar, men Martin vil allerede nu gå i gang med at holde møder med drengene og sørge for, at alle spillerne og deres forældre kender visionerne for den kommende sæson.

Har i spørgsmål kan de rettes til Søren Ole Nielsen på 29 91 69 82 eller Martin ”Titter” på 30 94 20 00.