Ajax København klar med stærk trænergruppe til sæsonen 2020-2021

14. februar 2020

Ajax København er klar til at præsentere trænersammensætningen på pigesiden for sæsonen 2020-2021, der byder på stærke profiler og masser af kontinuitet.

I Ajax København har indeværende sæson budt på en flot udvikling. Helt fra børneholdene hvor legen med bolden er i centrum til det stærke elitemiljø omkring de ældste ungdomsårgange og klubbens bedste dameseniorhold i håndboldligaen, der igen i år har leveret flotte resultater med flere egne talenter på holdkortet.

Som et led i Ajax Købehavns ønske om at levere det bedste talentudviklingsmiljø, og for at bygge videre på det stærke arbejde, der i indeværende sæson er leveret, er vi glade for at præsentere stor kontinuitet og sammenhæng til næste sæson, hvor den individuelle udvikling fortsat er i hovedsædet:

For tredje år i træk er vi glade for at præsentere Dennis Bo Jensen og Claus Kuno som trænerteam for vores bedste damehold i håndboldligaen. Igen i år har de leveret flotte resultater og mindeværdige oplevelser, ligesom de går forrest for at fremelske nogle værdier, der ned gennem ungdomsrækkerne arbejdes efter.

Begge ligatrænere vil til næste sæson kommer tættere på ungdomsarbejdet, hvor Dennis Bo Jensen vil skal være morgentræner for det nystartede Ajax København Sportsgymnasium, mens Claus Kuno får rollen som bindeled mellem ungdom og liga, der skal kvalificere det fysiske arbejde og udviklingen af den enkelte ungdomsspiller.

Stiven Larsen, der i indeværende sæson har været assistenttræner for Claus Kuno på U19, overtager cheftrænerrollen for U19 holdet. Stiven vil på U19 blive flankeret af Tor Mikkelsen, der har et indgående kendskab til 02 årgangen, hvor han i år har været assistenttræner for U17 holdet. Stiven og Tor får glæde af Jakob Karlsen, der i år har trænet klubbens 2. divisionsdamer. Jakob skal stå for klubbens U192, som igen til næste sæson vil bestå af spillere i 02-03 årgangene.

Emil Lohse vil igen i næste sæson stå i spidsen for U17 pigerne. Til at supplere Emil kan Ajax København løfte sløret for en gammel kending. Efter et år som cheftræner for Køge Håndboldklubs herresenior er Dan Hansen tilbage i Ajax København, hvor han udover at være på U17 også skal være sportschef for dameligaholdet – en kombination der skal understøtte den stærke forbindelse mellem ungdom og senior i Ajax København.

Simon Guldager Christensen, der i år har varetaget rollen som U192 træner, skal for næste sæson stå i spidsen for et U16-hold, der vil bygge videre på arbejdet omkring 04-årgangen.

Klubikon Carsten Sørensen skal stå i spidsen for U15 årgangen. Carsten Sørensen har i år arbejdet med den brede og dygtige U13-årgang, hvem størstedelen følger Carsten videre op på U15. Til at assistere Carsten Sørensen i arbejdet med de over 40 spillere i årgangen er Thea Rosenkrands Christensen, der vil hjælpe omkring hold 1, og Claus Lykke samt Frederikke Rejgaard der begge rykker med Carsten op fra U13.

Sportschef for pige/ungdom og direktør for ligaholdet, Mathias Berg, er glad for den kommende trænersammensætning og den store kontinuitet, pigerne til næste år vil opleve:

”Udgangspunktet for vores elitearbejde i Ajax København er at udvikle spillere til national elite og til vores eget ligahold. Vi vil i Ajax være det bedste sted for unge ambitiøse spillere, med drømme om liga og landshold. Fundamentet for denne udvikling er vores utrolig dygtige ungdomstrænere, hvor vi er lykkedes med at fastholde kernen af trænerne fra nuværende sæson og samtidig supplere med gode og kompetente kræfter udefra. Vi er super stolte over at præsentere så stærk og homogen en gruppe, der alle stræber efter at skabe Danmarks bedste talentudviklingsmiljø”, udtaler Mathias Berg, sportschef for pige/ungdom i Ajax København.

I Ajax København arbejder vi også hele tiden for at tilføje nye trænerprofiler til vores dygtige årgange, hvis behovet skulle opstå. Derudover prioriterer vi også altid dygtige, engagerede specialisttrænere inden for den fysiske træning, fysioterapi, målvogtertrænere osv., der samlet vil blive præsenteret på et senere tidspunkt.”