Ajax København klar med trænerteam til U17 drenge 2021/2022

I dag kan vi med stor glæde, løfte sløret for det stærke trænerteam der skal stå i spidsen for vores U17 drenge i kommende sæson.

Afdelingsleder og cheftræner for U17 drenge 1, bliver Nicolai Worsøe. Den kommende sæson bliver Worsøes tredje i Ajax København, og ligeledes den tredje sæson i klubbens U17 afdeling. Worsøe er en meget dedikeret og dygtig træner, og er særdeles grundig og leverer altid på et meget højt niveau, hvorfor vi er glade for at Worsøe i kommende sæson skal stå i spidsen for U17 afdelingen.

Til at assistere Worsøe på U17 drenge 1, har vi ingen ringere end cheftræneren for vores 1.divisionsherre, Mathias Albrektsen. Der er ingen tvivl om, at Mathias’ evner og kapacitet, vil give et enormt stærkt indspark til hele afdelingen.
Mathias er i forvejen tilknyttet som træner på Ajax København Sportsgymnasium, hvorfor tilknytningen til U17 drenge afdelingen giver ekstra god mening i den forstand, at Mathias nu bliver en del af hele arbejdet omkring talentudvikling på i Ajax og AKS-regi.
Vi er så glade for, at Mathias nu også bliver tilknyttet U17 drengene.

Udover Worsøe og Albrektsen, har vi på U17 drenge 1 tilknyttet endnu en stærk træner. Og faktisk er det ikke kun på U17 drenge 1, at Jesper Bak kommer til at spille en rolle. Jesper Bak bliver tilknyttet hele afdelingen og bliver et stærk bindeled på tværs af hele årgangen.
Jesper skal være assistent på U17.1, og cheftræner på U17.2. Jesper er udover at være en rigtig klubmand, også en rigtig dygtig træner, som altid binder tingene sammen, hvad end han kaster sig over.
Vi glæder os over at Jesper påtager sig en så central rolle på vores U17-setup.

Som assistenttræner på U17.2 og målvogtertræner på årgangen, skal vi byde velkommen tilbage til Ajax København, til Christian Borup. Borup er gammel Ajax-dreng, som efter et par afstikkere nu vender tilbage til Ajax København. Vi er glade for, at Borup har sagt ja tak til at vende retur til Ajax, og glæder os til at se ham arbejde med denne årgang, som han kender særdeles godt. Vi glæder os særligt meget over at få en stærk målvogtertræner, som Borup knyttet fast til U17 afdelingen.

Begejstringen over at kunne præsentere så stærk en trænerpåsætning på vores U17 drenge er stor, og vi ser frem til at se følge drengene og deres trænere i kommende sæson!

Spørgsmål eller lign. kan rettes til Mogens Weis på mow@kg.dk eller 20639293.

Nicolai Worsøe

Mathias Albrektsen

Jesper Bak

Christian Borup