Ajax København præsenterer U13 og 15 drengetrænere

U13 og U15 drenge trænere er klar til kommende sæson

Ajax København er klar til at præsentere vores trænere på U13 og 15 drenge til den kommende sæson. Når hverdagen normaliserer sig igen, så vil der blive indkaldt til informationsmøder.

U13
På vores U13 og U12 drenge er vi særdeles glade for at vores nuværede trænere, Thomas Andersen og Martin “Titter” Pedersen har ønsker at fortsætte i afdelingen. I det forgangne år har de begge leveret en særdeles god indsats sammen med spillerne. Udviklingen har været stor på både håndbolddelen og på den menneskelige udvikling. Sportschef Mogens Weis er meget glad for at dette setup kan fortsætte. Det er en stor gevinst for hele klubben og alle spillerne. Vores rollefordeling i afdelingen i den kommende sæson bliver:
Martin Titter Pedersen, cheftræner for hold 1 på U13 årgangen, som primært vil bestå af spillere fra 2007. Derudover bliver Titter afdelingsleder for både U12 og U13 afdelingen.
Thomas Andersen, cheftræner for hold 1 på U12 årgangen, som primært vil bestå af 2008 spillere.
I den forgangne sæson har der være et træningssamarbejde meIlem Ajax og Freja HK. Dette samarbejde udvides i den kommende sæson. Vi har en plan for at lave et fælles setup for vores spillere i 2007 årgangen. Vi løfter sløret for dette samarbejde på et informationsmøde, når vi igen må samles i forsamlinger på mere end 10 personer:-)
U15
Vi havde et stærkt trænerteam i denne sæson på U15. Til næste sæson forstærker vi det yderligere.
Jesper Bak fortsætter som afdelingsleder for U15 og som cheftræner for hold 1. Vi er glade for at Jesper gerne vil fortsætte det gode arbejde. Jesper har et meget stærkt blik for at skabe teams. Det beviser den store fremgang vi har haft i afdelingen i den forgangne sæson.
Thomas Lund har sagt “ja” til at træne vores hold 2, som han også har gjort det i år. Det er gået særdeles godt. Der er både blevet gået til stålet, og der har været plads til at have det sjovt. Thomas er meget vellidt blandt spillerne, og vi er glade for at Thomas er med os igen næste år.
Det nye ansigt i u15 afdelingen til den kommende sæson bliver Naman Tanwir. Naman kommer til at flankere både Thomas og Jesper i det daglige arbejde, men med et særligt fokus på at være assistenttræner på hold 1. Dette frigiver samtidig lidt ressourcer til Jesper Bak, så han får overskud til at arbejde i dybden med udvalgte indsatspunkter og spillere i afdelingen.
Ajax København glæder sig til at følge trænere, såvel spillere i den kommende sæson.
Spørgsmål kan rettes til sportschef Mogens Weis på 20639293 eller mogensweis@gmail.com

Jesper Bak, Cheftræner U15 drenge

Namen Tanwir, Assistenttræner U15 drenge

Thomas Lund, Træner hold 2

Martin “Titter” Pedersen, Cheftræner U13 drenge

Thomas Andersen, Assistenttræner og træner hold 2