Ajax trænerteam for u11 og u12 2017/18 er på plads!

2. marts 2017

U11 og U12 drengetrænerne i Ajax til sæsonen 2017/18 er på plads. Ajax får et virkeligt stærkt trænerteam på U11 og U12 drengene i den kommende sæson. Som afdelingsleder for U11 og U12 drengene og som træner på U12 drengene, er vi glade for at kunne præsentere Tom Guldmann. Tom har stor erfaring med talentudvikling, strukturering og professionalisering af netop disse årgange, da han tidligere har været chef for U13 afdelingen i FCK’s school of excellence, ydermere har Tom selv spillet håndbold tidligere. Tom kommer til at bidrage stærkt til at planlægning, eksekvering og læring for både trænere og spillere på begge årgange. U12 drengene får desuden Frederikke Rejgaard Kristensen, som træner. Frederikke er en af vores talentfulde unge trænere, som gerne vil give den gas, for at blive en endnu bedre træner. Frederikke har både været spiller og træner i klubben i en årrække. Hun har vist et talent for trænergerningen og kender klubbens DNA.

På klubbens U11 drengehold er vi glade for at kunne præsentere Andreas Jakobsen og Dennis Kristensen, som team. Andreas er også en af vores unge talentfulde trænere, som gerne vil frem i verden. Andreas følger med dette års U10 drenge op, og skaber dermed kontinuitet omkring udviklingen af de gode drenge. Andreas får en meget erfaren makker i Dennis. Dennis har været i klubben i mange år og ved hvordan sjælen i Ajax ser ud. Dennis vil som menneske skabe ro omkring U11 årgangen gennem sin erfaring og overblik. Vi er meget glade for at Christina og Cathrine er med omkring afdelingen. De er med til at sørge for, at alt går godt omkring drengene. Alt i alt er vi meget tilfredse med at have sammensat et trænerteam hvor erfarne trænere kan skabe rammer som både unge spillere og trænere kan udvikle sig i.

På pigesiden er vi glade for at kunne præsentere Rene Hemmingsen som afdelingsleder og cheftræner på u12 pige. Rene kender allerede flere af pigerne gennem sin ansættelse som u12 pige 2 træner i år. Rene er en meget dedikeret, energisk træner, som til næste år kun fokuserer på denne afdeling. Det er 3. år i træk at Rene beskæftiger sig med u12 spillere, og vi er glade for at der er nogle trænere som har lysten til at specialisere sig i en aldersgruppe over flere sæsoner.

I u11 afdelingen har vi hentet en ny træner til klubben i form af Jannie Johansen. Jannie kommer fra en stilling som U10 Pige træner i Vallensbæk. Jannie har vi fået kendskab til gennem kurset Ambitiøse Ungdomstrænere hvor Mathias Berg bl.a. instruktør, yderligere er Jannie mor til Malou, der spiller på vores U14 hold i Ajax. Hun får en spændende opgave med at fastholde alle de dygtige nuværende u10 spillere som potentielt kan blive til hele 3 u11 hold. Vi er meget glade for at Jannie vil være en del af Ajax. De to trænere vil få sparing gennem et samarbejde med Tobias Rømer Christensen, som kommer til at skabe strukturer for træningerne til u11, u12, u13 og u14. Tobias vil hjælpe med at specialisere træningerne til de forskellige årgange i tæt samarbejde med Sportschef Mathias Berg Tobias er tidligere blevet præsenteret som kommende U13 pige træner for den kommende sæson.

Vi glæder os rigtig meget til at følge de kommende træneres arbejde med vores talentfulde spillere i U11/U12 afdelingerne.

u12

Øverst til venstre: Tom Guldmann, Øverst til højre Jannie Johansen

Midten til venstre: Frederikke Rejgaard Kristensen, midten til højre Rene Hemmingsen

Nederst til venstre: Andreas Jakobsen, nederst i midten Dennis Kristensen, nederst til højre Tobias Rømer Christensen