Ajax U16 piger og U16 Drenge 2017/18

23. februar 2017

Pressemeddelelse U16 piger og U16 Drenge 2017/18

Vi er, i Ajax København, rigtig stolte af at kunne præsentere et trænerteam på U16 piger, der, på alle måder, lever op til vores ambitioner om talent- og eliteudvikling på højeste niveau. Det er samtidig et setup, der skaber den optimale sammenhæng fra vores talentfulde ungdomsafdeling til vores 1.hold, der for indeværende ligger til oprykning til Primo Tours Ligaen.
Som cheftræner, og afdelingsansvarlig, for U16 piger er vi glade for at kunne præsentere Mads Alleslev Larsen, der kommer til klubben efter 6 år i HIK. Her har han blandt andet trænet de dygtige og succesfulde piger fra årgangene 97, 98 og 99. De to sidstnævnte førte han til DM guld i 2013. De sidste tre år har Mads trænet årgangene 01, 02 og 03 og har derfor et indgående kendskab til niveauet på U16 årgangene de kommende år. Træner på U16 piger bliver også Jesper Matthiesen, som i den kommende sæson bliver cheftræner på klubbens bedste damehold. Jesper har mange års erfaring med talentudvikling. Han er i særdeleshed dygtig til at hjælpe unge talenter med at folde deres potentiale ud og etablere sig som elitespillere på højeste nationale niveau.
Det har været vigtigt for den sportslige ledelse i Ajax København at etablere en struktur, hvor der er en tydelig og stærk sammenhæng mellem ungdom og senior, og hvor overgangen fra ungt talent til etableret elitespiller fungerer optimalt. Med Mads og Jesper i trænerteamet for U16 pigerne imødekommer vi netop denne, ofte store, udfordring og vi ser frem til at byde velkommen til dem begge i sæsonen 2017/2018

På Drengesiden er vi også klar med spændende trænernyheder!

I Ajax er vi på U16 drenge klar til den kommende sæson. Vi kan med glæde annoncere at Martin Titter Pedersen fortsætter som afdelingsansvarlig og cheftræner for 1. holdet. Titter har igennem mange år vist sit værd og store styrke som træner i Ajax. Han har kontinuerligt bevist, hvordan man i Ajax sikrer god udvikling og resultater på U16 årgangen. Titter formår på forbilledlig vis at være en stor del af et tæt samarbejde om individuel udvikling med U14 drenge, U18 drenge og Kies. Vi ser frem til at have Titter ved roret igen i den kommende sæson.
Jesper Bak bliver Titters højre hånd i den kommende sæson. Jesper er i dag U18 drengetræner og assistent på klubbens 1. div. herrehold (med udsigt til en forlængelse). Jesper kommer dermed til at bidrage til, at der skabes sammenhæng mellem, hvad der foregår og arbejdes med på herreholdet og i ungdomsafdelingen. Det kommer til at præge den røde tråd i det spilmæssige, men i særdeleshed også i forhold til eliteadfærd, DNA, spillernes personlige planer og scouting til 1. divisions herrerne på sigt.
I U16 drengeafdelingen er vi også glade for at kunne skabe en kontinuitet trænermæssigt for 2002 årgangen. Naman Tanwir, der pt arbejder med drengene i U14 afdelingen følger med op og vil være assistent. Han kender drengene særdeles godt og vil være en stor del af drengenes træningsmiljø, samt en profil man altid vil kunne henvende sig til. Naman er en af vores spændende unge trænere, der i samarbejde med det øvrige trænerteam hele tiden arbejder på sin videre udvikling. Det er med en vis stolthed vi har sat teamet, der vil bidrage særdeles godt til den stadig større professionalisering vi arbejder hen imod og som skal udvikle spillere til den nationale elite.

Vi glæder os til at følge begge setups den kommende sæson!
#ajaxkbh #ajaxkbhihjertet #figthhjerteglæde #resultatermedsocialtansvar