Opdatering fra u18 piger

20. juni 2016

Ajax U18 piger godt fra land.

U18 pigerne har de seneste uger mixet den normale træning op med strandhåndbold og har allerede taget lidt medaljer hjem til samlingen.

Til Sportified Cup i Albertslund havde pigerne snøret fodboldstøvlerne og havde som målsætning at gentage sidste års succes, hvor de to Ajaxhold mødte hinanden i finalen. På trods af nogle tætte kampe undervejs lykkedes projektet og Ajax 2 slog Ajax 1 med 1 mål i finalen (blandede hold). Holdene overnattede på KIES sammen med u14 pigerne og begge hold blev lørdag aften udsat for fælles teambuilding da den lørdag aften stod på auktion og efterfølgende lagkagebyggekonkurrence. De hårde dommere kiggede både på smag og udseende og efter lang votering blev der fundet en vinder.

U18 pigerne har også deltaget i HRØs Beachmesterskab, hvor det blev til en 3. plads og DM kval. Dette DM blev afholdt i Kerteminde og efter nogle gode kampe kom pigerne hele vejen til finalen. Her vandt pigerne 1. halvleg sikkert over Rødovre, men tabte desværre både 2. halvleg og shootout med 1 og måtte derfor “nøjes” med sølvmedaljerne, hvilket dog absolut var godkendt, da de fleste af pirouettespillerne lige har lært teknikken.

I hallen har der været høj intensitet i styrkerummet og i hallen, og vi kan næsten ikke vente med at starte op igen efter ferien. Først skal truppen dog spille interne træningskamp mod DS1 og 2 onsdag.

U18 pige2