Thomas Knudsen tiltræder på assistent på U19 drenge

10. september 2019

Thomas Knudsen er tilbage – Patrick Petersen takker af

Der bliver en trænerrokade i U19 drengenes trænerteam. Vi er kede af at meddele at Patrick Petersen har været nødsaget til at stoppe, da han er blevet optaget på studie i Aarhus, og dermed er flyttet til Jylland. Glædeligt er det dog at vi har en rigtig klubmand, Thomas Knudsen tibage i Ajax. “TK” skal overtage Patricks rolle i teamet.

Først og fremmest ønsker vi Patrick alt muligt held og lykke med studierne og fremtiden i Aarhus. Patrick har været her i 3 sæsoner og er kendt for et kæmpe drive og et stort engagement i trænergerningen, som flere af vores ungdomsspillerne har haft fornøjelsen af at mærke.

Men det er glædeligt at få TK tilbage. TK har med sine mangeårige trænererfaring og erfaringer som træner i Ajax det der skal til for at støtte op omkring cheftræner Sonni Larsen.

Sportschef på drengesiden Mogens Weis siger om rokaden:

“Jeg er selvfølgelig ked af at Patrick ikke er hos os i den kommende sæson. Patrick er meget dygtig og helt sikkert på vej frem. Selvfølgelig ønsker vi Patrick tillykke med hans plads på studiet i Århus. Vi håber Patrick snart er hjemme i Ajax igen.

At få Thomas Knudsen, aka TK, tilbage i klubben, som assistent på vores dygtige u19 drenge, er et kæmpe scoop. TK er uddannet diplomtræner, han kender Ajax særdeles godt – han vil helt sikkert bidrage kraftigt til u19 drengenes udvikling. Sonni og TK kender i forvejen hinanden, da de tog diplomtræneruddannelsen sammen. Dette makkerskab bliver særdeles godt.”