Trænerteamet klar for U17 piger i Ajax København

14. april 2021

Trænerteamet for U17 pige afdelingen i den kommende sæson er på plads, og det er et yderst stærkt team som skal stå for opgaven.

Stiven Larsen, Simon Guldager og Rasmus Rygaard Poulsen bliver de tre med det samlede ansvar, hvor der skal arbejdes tæt sammen mellem de to hold på U17 og ligeledes op mod U19 og ned mod U15. Op- og nedtræninger med de andre årgange er en vigtig del af vores talentudviklingsstrategi og det fungerer samtidig som limen der kitter vores afdelinger og vores klub sammen i det daglige.

Simon Guldager bliver årgangsansvarlig og vil have det overordnede ansvar for hele årgangen og for sammenhængen mellem de to hold, samt for samarbejdet med U15 pigerne, hvor vi i den kommende sæson har et meget højt niveau. Simon vil sammen med Stiven, have for ansvaret hold 1 og sammen med Rasmus stå med ansvaret for hold 2.

Stiven Larsen vil primært arbejde omkring hold 1, samtidig med at han også er træner for U19. Han vil dermed også have ansvar for samarbejdet med U19 og de spillere, der træner og spiller opad. Det er en fantastisk løsning, der sikrer god kontinuitet og sammenhæng mellem de forskellige afdelinger. Stivens dobbeltrolle betyder også at han på bedst mulig vis kan skabe tryghed og gode rammer for de spillere der træner og spiller opad med U19 holdet.

Simon og Stiven flankeres af Rasmus Rygaard Poulsen, som de kommende år skal sikre at endnu flere unge Ajax-talenter får muligheden for at etablere sig som ligaspillere i klubben. Rasmus vil foruden sit engagement i U17 afdelingen fungere som ansvarlig for pigehåndbolden håndbolden på AKS og som cheftræner for Ajax’ kvindeligahold. Rasmus vil som U17 pigetræner primært være med til kampe for hold 2 og fokusere på at styrke talentudviklingen i vores U13- og U15 afdelinger.

Naturligvis glæder vi os også over, at Irene fortsætter som årgangens holdleder, og binder alle de praktiske tråde sammen!

Om setuppet på U17 pigerne, siger direktør for Ligakvinderne, Mathias Berg således:
Det er et virkelig stærkt setup, med ualmindeligt dygtige trænere, som ud over stærk faglighed også besidder evnen til at se og arbejde for helheden i vores håndboldprojekt i Ajax København.

Spørgsmål kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mb@ajax.dk

Simon Guldager

Rasmus Poulsen

Rasmus Poulsen

Stiven Larsen

Irene Christensen