Stærke trænerteams skal lede vores U13 og 15 årgange

Så er vi endelig klar til at lancere de første trænere til den kommende sæson.
Vi er glade for at fortælle at Martin “Titter” Pedersen og Thomas Andrzej har sagt ja til at fortsætte med årgang 06/07.
Titter fortsætter som afdelingsansvarlig og træner på hold 1, mens Thomas skal være ansvarlig for hold 2.
Sportschef Mogens siger om det kommende U13 setup:
“Vi er meget glade for at to så kompetente trænere har været og fortsætter på vores u13 afdeling. Det er nogle meget vitale årgange i drengenes håndboldudvikling, som disse to herre engagerer sig i. Det bliver virkelig godt.”
På U15 er der ny mand i spidsen. Vores nuværende 3. divisions herrer træner Jesper Bak har sagt ja til at være cheftræner og afdelingsansvarlig på årgang 04/05. Han får støtte af Daniel Sans, som fortsætter med at være ansvarlig på hold 2.
Sportschef Mogens Weis er glad for det nye setup og siger følgende:

“Daniel har i den grad flyttet vores yngste u14 drenge i år. Der er ro på på holdet og det giver drengene et løft på håndboldfronten. Jeg er derfor meget glad for at Daniel har sagt ja til at fortsætte.

Jesper Bak er lidt af et scoop at få ind på u15. Jesper er klubmand med en masse håndbold- og menneskelige kompetencer, som virkelig kan være med til at løfte u15 afdelingen til et nyt niveau, både i alt omkring det at spille håndbold og det der kræves for at spille elite håndbold.”
At kunne besætte vores U13 og U15 hold med så dygtige trænere er virkelig vigtigt at Ajax København kan udvikle spillere til national elite, samtidig er det vigtigt at kunne tilbyde spillerne kompetent træning fra en ung alder. Det ved vi at vores to kommende trænerteams er garant for, derfor kan vi slet ikke vente  med at følge de to årgange og deres trænere den kommende sæson.
Spørgsmål kan rettes til sportschef på drengesiden Mogens Weis på 20639293 eller mogensweis@gmail.com