Teamauction Vi gentager sidste års succes!

Kære medlemmer.

I år gentager vi projektet “Teamauction”.

Hvad er Teamauktion ?

Teamauktion er en unik mulighed for at sportsklubber og deres samarbejdspartnere kan arbejde tæt sammen. Konceptet er enkelt, en virksomhed donerer et produkt, arbejdskraft eller lignende, eksempelvis konsulenttimer, tømrerarbejde eller et produkt i form af seks flasker vin eller andet. Herefter er produktet synligt på teamauktion.dk, hvor alle, både virksomheder og private har mulighed for at byde på det enkelte.

Hvorfor ?

Det er yderst fordelagtigt at deltage. Auktionen bliver synlig i lokalområdet hvorfor det er en unik måde at markedsføre sig på. Der udbydes et produkt, og derfor er det « kun » kostprisen på produktet ekskl. moms.

Hvad går pengene til ?

Pengene går til forbedring og renovering af AJAX Københavns kantine, der trænger til en kærlig hånd. Kantinen bruges som et samlingssted før, under og efter både træning og kampe. Derfor er valget faldet herpå, så vi kan tilbyde alle der besøger hallen nogle bedre faciliteter.

Lad os sammen kæmpe for bedre faciliteter i AJAX København.

Så hvis i kender nogle virksomheder der ønsker at deltage kontakt venligst Jacob Mikkelsen på tlf.: 30254082. Vi starter 1. marts og slutter 15. april