1. divisionsprofil til Ajax København

26. marts 2019

Ajax København henter Louisa Mittet

Forberedelserne mod den nye sæson er i fuld gang, samtidig med at vi i spænding, ser frem til de vigtige kommende kval kampe.

Det er derfor med stor glæde at vi kan præsentere Louisa Mittet, der kommer fra TMS Ringsted, hvor hun ikke blot på holdet, men også i 1. division, er en stor profil. Louisa tiltræder på en 1 årig aftale.

Louisa spiller højre back og er aktuelt nummer 15 på topscorerlisten i 1. division med 89 mål indtilvidere i sæsonen. Udover at score mål, så er Louisa en dygtig forsvarsspiller, som kan bidrage til vores, i forvejen utroligt stærke forsvar.

Sportschef Mathias Berg er glad for at have fået styr på den første nye spiller til den kommende sæson:

“Jeg har kendt og fulgt Louisa siden hun var en del af talenttræningen og diverse U-landshold i DHF og Louisa har bare den helt rigtige profil for os i Ajax København. Hun træner utroligt godt, har en god fysik og så har hun de helt rigtige værdier. Ja, og så er hun højre back og dækker godt op, så jeg tør godt kalde det for et scoop.”

Louisa Mittet fortæller om sit skifte til Ajax København:

“Jeg glæder mig rigtig meget til at afprøve liga håndbold og være en del af et udfordrende og motiverende træningsmiljø. Ajax har derfor været det oplagte valg for mig, og jeg tror på at et samarbejde med dem kan udvikle mig som spiller.
Det har desuden været vigtigt for mig at være i en klub, hvor jeg har mulighed for at kombinere uddannelse og elitesport og her er Ajax også det bedste valg for mig”

Vi glæder os til at se Louisa folde sig ud i den hvide Ajax trøje, dernæst glæder vi os til at vi i den kommende tid kan præsentere flere nyheder vedrørende vores spillertrup.

Spørgsmål kan rettes til sportschef Mathias Berg på 21611249 eller mathis.berg@gmail.com

Sportschef Mathias Berg og Louisa Mittet