Partnere – Ajax Kvinder

Karise ANlæg & Byg A/S

Karise Anlæg & Byg A/S har kompetencer inden for jord, kloak, beton, gartner og belægningsarbejder, og anlæg af sportsanlæg af enhver type. 

I denne sæson er Karise Anlæg & Byg A/S Hovedsponsor i Ajax København

 

Malerselskabet A/S

Malerselskabet A/S er et af landets største og mest moderne malerfirmaer og er bl.a. specialister i autoriseret brandsikring, bekæmpelse af skimmelsvamp og epoxyarbejde indenfor nybyggeri.

Sportyfied Aps

Sportyfied er en online sportsforretning, der primært har fokus på at tilbyde alle danske sportsklubber og virksomheder markedets bedste produkter, til de bedste priser og med den bedste service.

Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus åbnede dørene i 2003 og var fra starten et fyrtårn i den danske ølkultur, som voksede sammen med bryghuset.

På bryghuset i Ryesgade bliver der brygget helt unikke og eksperimenterende øl af vores rebelske lillesøster BRAW. Nogle af disse øl kan kun smages på restauranten eller i baren i Ryesgade på Nørrebro, hvorimod de mere klassiske Nørrebro Bryghus øl produceres både til restauranten og til flaske.

Kaj Ove Jørgensen Regnskabsservice

Brug din tid til det du er bedst til – så klarer jeg dine regnskabsopgaver!

Sydhavnens Vinbar

Vi er en lille virksomhed, som består af tre forretninger lokalt forankret i Københavns Sydhavn: 1. Sydhavnens Vinbar. 2. Minibaren. 3. Den tredje  Domæner vi kender performer bedst når vi handler personligt – både med vinbonden og med vores kunder.

Huone

Møder er ikke noget nyt. Så snart to hulemænd samarbejdede om nedlæggelsen af en mammut, holdt de et møde. Eller de holdt et møde for at fastlægge dagsordenen for en konference om, hvordan de skulle nedlægge mammutten. Hos HUONE mener vi ikke, at møder i dag skal føles som møder mellem hulemænd.

Film & Foto kompagniet

FILM & Foto Kompagniet er en professionel partner i det visuelle univers, og en del af det kreative kontorfælleskab Bonfire Copenhagen

Power Tools

Power Tools ApS er markedsledende totalleverandør af normdele til snit & stans, værktøjsfremstilling og plastindustri. Service, kvalitet og hurtig levering er altid i fokus hos vores dedikerede medarbejdere.

Som specialister i lasersvejsning af formdele m.m. kan vi levere løsninger af særdeles høj kvalitet på et teknisk meget højt niveau.

Kagan Turist

Skal du bruge bustransport og buskørsel, er Kagan’s Turist i Greve din professionelle samarbejdspartner. Vi er kendetegnet ved høj professionalitet og service. Vores moderne busser vedligeholdes og rengøres med stor grundighed, så jeres tur, uanset længde, bliver en god oplevelse.

Flash Marketing

Ideen til Flash blev skabt tilbage i 2010, vel vidende at der allerede var masser af digitale marketingbureauer derude.

Men vores oplevelse var, at som virksomhed kunne det være svært at finde et professionelt bureau, der var i stand til at levere stærke resultater, og ikke kun en ”digital ansigtsløftning”.

Kaiser sport & Ortopædi

I vores KSOhuse møder du et butiksmiljø med løbesko, løbetøj og funktionelt fodtøj til hverdag og eventyr. Under samme tag faciliterer vi også et klinikunivers for fysioterapi og ortopædiske indlæg. Vi er kendt for vores tværfaglige og nærværende rådgivning – og vi er besøgt af den typiske danske hverdagsmotionist, der handler lokalt eller shopper online.

Trekroner Revision A/S

Vi servicerer kunder inden for traditionelle sektorer som advokater, læger, tandlæger, psykologer, IT-konsulenter, engros-, handels-, medie- og håndværkervirksomheder samt øvrige selskaber . Herudover har vi igennem årene oparbejdet særligt kendskab til kunder inden for den sociale sektor og servicerer en del opholdssteder, botilbud og skoler.

Malerfirmaet Morten Skytte

Professionelt og ærligt malerarbejde

Eriksson Stilladser A/S

Den 1. april 1998 blev Jack Eriksson eneejer af Eriksson Stilladser A/S.En frustration over, at mange entreprenører i byggebranchen generelt, ikke fik den service og vejledning, som de burde, ledte til en beslutning om at Eriksson Stilladser ville være det firma, hvor kvalitet, samarbejdsvilje, sikkerhed, service og omtanke, altid skulle være i højsædet. – Disse hjørnesten danner til stadighed det fundament, som virksomheden hviler på idag.

Qwc.dk

Hos Qwc har vi udviklet vores eget udstyr for at kunne tilbyde markedets mest miljøvenlige service.

Manden bag Qwc, Jack Kimbork, var den første til at anvende ultra-rent i Danmark. Ultra-rent vand er den reneste metode til at pudse eller vaske vinduer. Ud over miljøhensynet, sikrer det rensede vand rene vinduer uden løbere, kalkstriber og sæbehinder.

PJ Inventar APs

PJ Inventar udfører en lang række tømrer og snedker arbejde, samt arbejder med kækken og bad.

TRykportalen

Grafiske totalløsninger hos Trykportalen løses i samarbejde med et fagligt stærkt team. 

F.eks. Visitkort, Brevpapir, Blokke, Kuverter, Labels, Løsblad, Flyers, Foldere, Hæfter, Bøger og Æsker

Jonas A/S

Jonas A/S flytter overalt – både i København og i resten Danmark. Du kan derfor roligt kontakte os, uanset om du skal flytte til Aarhus eller Bornholm. Skal du flytte til udlandet, så klarer vi også det – med hjælp fra vores internationale samarbejdepartnere.