Bliv partner 3. Div. Herrer

Et fællesskab for aktive og engagerede virksomheder

Som partner hos Ajax Københavns Herrer, er du med til at sikre at talenter også har mulighed for at udvikle sig i øst Danmark.Vi går ikke på kompromis med vores drøm om at være øst danmarks skarpeste sted for talenter. Selvom hårdt arbejde og flid er de vigtigste ingredienser, kan vi ikke komme uden om at økonomi er et vigtigt parametre. Vi har derfor brug for partnere som vil være med til at løfte Ajax København. Kom med på holdet nu!

AJAX Erhvervsnetværk har en forretningsorienteret kultur og et godt sammenhold. Erhvervsnetværket tæller store, mellemstore og små virksomheder fra Hovedstaden og en bred vifte af brancher.

Ved erhvervsnetværkets arrangementer mødes partnere og sponsorer for at netværke, udvide vores forretningsmuligheder, modtage og give sparring, dele erfaringer samt åbne vores netværk for de andre partnere.

Du kan blive en del af erhvervsnetværket og være med til at støtte AJAX Københavns herrehold i 3. division. Med et af AJAX’s partnerskaber kan du styrke både din virksomhed og din egen personlige udvikling.

Kontakt Thomas Krogh på TK@ajax.dk, hvis du vil være medlem eller blot deltage som gæst i AJAX Erhvervsnetværk.

Kontakt Thomas Krogh: