Partnere 3. Div. Herrer

sponsorer og partnere
sammen om ajax københavn

Fugmann

Fugmann har været med omkring Ajax København en menneskealder. Med omkring 120 veluddannede medarbejdere repræsenterer FUGMANN en moderne og veletableret elinstallationsvirksomhed. Gennem mange års erfaring har vi opnået en førende position blandt elinstallationsvirksomheder i hovedstadsområdet og er kendt som en pålidelig samarbejdspartner inden for elektriske installationer, sikring, teknik og service.

xl byg

XL-BYG er den førende byggevarekonsulent i Skandinavien med næsten 300 butikker fordelt i Danmark, Norge og Sverige. Dette betyder, at uanset hvor du bor, er du aldrig langt fra dit nærmeste XL-BYG byggemarked og trælast. På mange steder fungerer det lokale XL-BYG som et solidt ankerpunkt i lokalsamfundet, der – lige som Ajax København –  arbejder aktivt på at fremme et stærkere og mere velfungerende fællesskab

Kontrabyg

Kontra byg er entreprenør – og byggerådgivningsselskab som via samarbejde med kunder søger at skabe fælles værdi. Vi arbejder på det professionelle marked og tror på at resultater skabes bedst via dialog.

A-one solutions

Vores primære fokus er at optimere din virksomheds IT-infrastruktur for at øge effektiviteten og styrke samarbejdet uden, at du behøver bruge din egen tid. Vi specialiserer os i Microsoft 365, Teams, Power Apps og Azure, og vi leverer afgørende support til disse områder. Som eksperter på disse områder er vi klar til at give dig den rette rådgivning og support, som du har brug for.

Vi forenkler processen, så du kun investerer i de IT-løsninger, der er nødvendige – hverken mere eller mindre. Velkommen til en bekvem måde at forbedre din virksomheds IT-struktur og skabe værdi for dig selv og dine kolleger

hotel lautrup park

Hos Hotel Lautrup Park har vores gæsters trivsel højeste prioritet, uanset om I er her til en fest, møde, firmaevent eller romantisk middag for to. Vi er dedikerede til at sikre, at I altid har en behagelig oplevelse under jeres besøg. Vores mål er at levere service i topklasse, fordi vi ønsker, at vores kunder skal føle sig tilfredse.

playwork
events & teambuilding

PlayWork Events-teamet bygger på stor erfaring og forskelligartede kvalifikationer. og byder dig velkommen til at dele den ultimative event- og teambuildingoplevelse med os. Vi er eksperter inden for eventplanlægning, sjove aktiviteter og teambuilding. Vores base, Plads23, er beliggende på det nye Grønttorv – en lille grøn oase midt i Valby. Vi gennemfører events og aktiviteter i hele landet.

sportyfied

Sportyfied er din ultimative destination for sportstøj og holdsbeklædning. Vi betjener en bred vifte af kunder, herunder private personer, sportsklubber og virksomheder. Vores sortiment er alsidigt og omfatter sportstøj og udstyr til et væld af sportsgrene, lige fra håndbold, fodbold og basketball til løb, fitness og svømning. Vores sortiment strækker sig endda til e-sport.

sports performance lab

Sports Performance Lab er dedikeret til at skabe et miljø, hvor atleter på alle niveauer kan trives og – i lighed med Ajax København – opnå deres fulde potentiale. Vi leverer førsteklasses træning og rehabiliteringstjenester og stræber efter at støtte både professionelle og motionister med en enestående service, så de kan nå deres sportslige mål.

ajax københavn sportsgymnasium

Ajax København Sportsgymnasium (AKS) er stedet, hvor ambitiøse basketball- og håndboldspillere kombinerer elitesport med uddannelse. AKS i København tilbyder en unik integreret løsning, inklusive træning, skolegang, kost og logi. AKS-elever deltager i gymnasieuddannelse, morgentræning, holdtræning og konkurrencer som en del af Ajax København-fællesskabet. Målet er at skabe et stærkt talent- og læringsmiljø for Nordens mest dedikerede spillere.

hafnia-hallen

I Hafnia-Hallen kan alle udforske en verden af fysisk aktivitet, leg, sport og store events. Med beliggenhed i Valby Idrætspark er er der nem tilgang via offentlig transport, cykel eller bil. Faciliteterne er alsidige og rummer en bred vifte af aktiviteter, fra sport til kurser og store events. Hafnia-Hallen er det perfekte sted for alt fra børnefødselsdage til firmafester, med erfarne eventkoordinatorer til at skabe uforglemmelige oplevelser. Det topmoderne fitnesscenter, Hafnia-Gym, byder på en varm og indbydende atmosfære, hvor du kan træne side om side med nogle af Danmarks bedste atleter.

kies - københavns idræts efterskole

Beliggende i Valby og grundlagt af de tre klubber: Fremad Valby, Frem og Ajax, er KIES en unik institution. Skolen er en integreret del af Valby Idrætspark og tilbyder optimale faciliteter til en aktiv livsstil. Der tilbydes fire spændende linjer: Dans, fodbold, håndbold og basketball. Uanset om du stråler på dansegulvet eller brilleres på græstæppet, er sporten en central del af vores elevers liv. Vi tror på, at når du deler din hverdag, både med linjetræning og efterskolelivet, med andre, der deler samme passion for sport som dig, skabes en unik og berigende oplevelse.