U9 Piger

u9 piger

U9 Piger (årgang 2014-2015)

Vi er en stor gruppe piger der elsker at spille håndbold! – Vi har plads til alle – de dygtige og de helt nye. Vi har nogle dygtige trænere og virkelig gode rammer. Kom og spil med!

Hos Ajax U9 piger er der plads til dig, der elsker at gå til håndbold med plads til andre ting – og til dig der vil gå max op i din håndbold og se hvor langt du kan drive det. Uanset hvad, har vi altid fokus på at gøre dig bedre, stærkere, hurtigere og klogere som håndboldspiller. Samtidig dyrker vi også såvel sammenhold på banen som kammeratskab uden for banen. Fordi dine evner som håndboldspiller og som menneske er lige så vigtige – hvad enten du som håndboldspiller drømmer om landsholdskarriere, divisionskarriere eller hygge-kariere. 

 

I Ajax får du de bedste rammer for at starte et sted og skifte ambitioner uden at skulle skifte klub. 
På U9 piger håber vi at skabe grundlaget for, at du bliver håndboldspiller for livet. Med masser af fede oplevelser, stærke venskaber og personlig udvikling som en del af rejsen. 

 

Er du nysgerrig, vil vide mere, interesseret i prøvetræning eller medlemskab, så mød op til en træning.


Trænere

Der er mange trænere i afdelingen. Kontakt vores børneansvarlige Finn Pilgaard på Pilgaard@kabelmail.dk eller mød op til en træning hvis du har lyst til at komme og prøve. 


Træningstider

Vi træner fast 1-2 gange om ugen.

Vi træner både med os selv og vores dygtige U11 spillere. 

– Nye tider og opstart af ny årgang pr. 1. maj – kommer op i uge 14.

 

Kontaktoplysninger 

Hvis du ønsker at komme til en prøvetræning – så kontakt vores børneansvarlige Finn Pilgaard på Pilgaard@kabelmail.dk eller mød op til en træning.


Hvis du vil være med, er du meget velkommen og du kan være nybegynder eller øvet. Vi har både nye- og meget dygtige spillere.

Husk træningstøj, drikkedunk og indendørssko.

Indmeldelse i klubben

Hvis du har været med og synes det er sjovt skal du melde dig ind i klubben. Klik på den røde knap nedenfor.