Bliv Partner i AJAX København

København skal være repræsenteret i håndboldligaen, denne tjans har vi i AJAX København taget på vores skuldre. Vi vil repræsentere København i hele landet, samtidig med at vi føre vores egne traditioner og værdier tilbage i ligaen. Vi har byen, vi har muligheden, vi har trofaste fans, vi har et stærkt partnernetværk!

 

I samarbejde med vores nuværende partnere, kæmper vi både på og udenfor banen med at skabe en ligaklub. Vi har i fællesskab løftet niveauet udenfor banen, til nu at være en af Københavns bedste netværksklubber for virksomhederne. Derfor er vi også stolte af at kunne sige, at vores netværk er gået fra ca. 25 virksomheder i 2011 til rumme ca. 80 virksomheder da vi startede sæsonen 2014/2015.

 

Statistikken er med sporten

Med vores nye hjemmeside, er det blevet muligt at promovere vores partnere endnu bedre over for alle hjemmesidens besøgere. En undersøgelse lavet af Promovator, viser at 80% af alle forbrugere søger information om deres interesse på nettet. I samme undersøgelse stemte forbrugerne sport sponsering ind som nr. 2 på listen over deres holdning til markedsføring*.

 

Jeres ønsker & mål

I AJAX København arbejder vi for partnernes ønsker og mål, dette variere selvfølgelig også fra virksomhed til virksomhed. Derfor laver vi meget individuelle aftaler, da ingen fast pakke kan bruges til netop jeres virksomhed. For at finde lidt inspiration i hvad vi kan tilbyde netop jer, er herunder lavet et sponsorprospekt for sæson 2015/2016 (Kommer inden længe)

 

AJAX Københavns partnere

I oversigten over partnere kan I se hvilke brancher der er repræsenteret. Det en god blanding mellem både små og store virksomheder, fra den lokale malerforretning til den store nationale virksomhed.

AJAX København afholder årligt 11 netværksarrangementer samt ca. 13 partnerarrangementer i forbindelse med håndboldkampe.

 

Forventninger til fremtiden

AJAX København skal tilbage i ligaen, hvorefter vi skal have etableres os i rækken. Dernæst tror vi på, at det er muligt at stable et af Danmarks bedste hold på benene, hvor den nye Arena i København kan blive fremtidens hjemmebane.

Kontakt kommerciel ansvarlig, Backspin Business

Telefon: 23 36 12 07
Send Mail