Pressemeddelelse 1. Herrernes højre backs er nu fundet!

13. juni 2014

ajax logo

København, 13/6 2014

 

Pressemeddelelse fra AJAX København

Vi er glade for, at vi i dag kan offentliggøre, at vi har indgået aftaler med 2 spillere på positionen højre back, nemlig Jonatan Mollerup og Stefan Bæth.

For Jonatan er der tale om, at han vender tilbage til AJAX København og for Stefan et cadeau for hans præstation i den forgangne sæson i AJAX-trøjen.

Med Jonatan og Stefan får vi på højre back 2 tovejs spillere, som begge har kompetencer i både forsvars- og angrebsspillet.

Jonatan Mollerup:

Jonatan skiftede sidste år håndboldhallen i Bavnehøj ud med nye omgivelser i 2. divisionsklubben Team HK Køge, hvor han efter en fin sæson var med til at spille holdet til kvalifikationskampe til 1. division.

Vi har siden Jonatan skiftede fra AJAX København, fulgt hans udvikling nøje og kunne bl.a. i vores indbyrdes pokalkamp i Køge i januar måned se, at Jonatan havde udviklet sig i den helt rigtige retning. På den baggrund inviterede vi Jonatan til prøvetræning og heldigvis var der en gensidig interesse for, at genoptage den videre udvikling i AJAX.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen: ”vi er glade for, at vi sammen med Jonatan kunne finde de rigtige betingelser der skulle til for, at Jonatan vender tilbage til AJAX på en 2 årig aftale” og fortsætter:

Jonatan er en stor spiller og besidder rigtig meget af det, der skal til for at spille i 1. division, men han har aldrig rigtig prøvet niveauet, så sammen med trænerteamet, herunder vores mentaltræner Søren Holmgren, skal der lægges en udviklingsplan for ham. Et af fokusområderne bliver at få lagt et træningsprogram, så han både fysisk og mentalt er klar når sæsonen går i gang – hvilket Jonatan selv ser frem til.

Jonatan udtaler om aftalen:

Jeg er rigtig glad for at vende tilbage til AJAX København. Jeg kender naturligvis en hel del til klubben, og der er et super træningsmiljø og jeg glæder mig til at blive en del af det. Jeg ser frem til at prøve kræfter med niveauet i 1. division, som ligger en del over niveauet i 2. division”.

Fakta:
Jonatan I. Mollerup
Position: højre back
Alder: 20 år
Højde: 195 cm
Vægt: 84 kg.

Jonatan Mollerup

Jonatan Mollerup

Stefan Bæth:

Stefan har allerede spillet 1 år i AJAX København. Forud for sidste sæson skiftede han fra Amager SK for at prøve nyt og for at se hvor langt talentet kunne bære.

Stefan tog imod de udfordringer han blev stillet overfor og vi kunne i AJAX se, at der her var et potentiale, som der kunne bygges videre på.

Sportschef Ole Christensen udtaler om aftalen: ”vi er glade for, at Stefan har valgt, at fortsætte sin karriere endnu 1 år i AJAX København. Der er ingen tvivl om, at Stefan har rigtig meget potentiale og er en spiller som vil udvikle sig endnu mere i det kommende år”.

Stefan udtaler om aftalen: ”jeg er glad for, at jeg med aftalen med AJAX København kan få puslespillet med arbejde, skole og hobby (håndbold) til, at gå op i en større enhed og min forventning er, at vi har holdet til at slutte i toppen af 1. division”.

Fakta:
Stefan Bæth
Position: højre back
Alder: 26 år
Højde: 191 cm
Vægt: 87 kg.

Stefan Bæth

Stefan Bæth

Vi er nu ganske tæt på, at have hele holdet på plads til den kommende sæson. Vi har i den sportslige ledelse fra start haft fokus på, at vi gerne ville sammensætte et hold af spillere, som har erfaring fra højeste niveau samt spillere som er på vej frem i deres karrierer”, slutter Ole Christensen.

Yderligere spørgsmål kan rettes til:

Sportschef Ole Christensen, mobil 29 66 59 90