Optakt: Århus United – Ajax København

16. oktober 2017

Optakt: Århus United – Ajax København

Ceres Arena klokken 19.30 eller på på TV2 Sport med optakt 19.00

Dennis Bo Jensen er klar til sin første “officielle kamp” kamp som cheftræner for vores ligadamer, og du kan læse hans tanker omkring aftenens kamp herunder.

Endnu en tur over Storebælt står for skud. Imens andre holder efterårsferien, byder “ferien” på 2 kampe for Ajax ligadamer. Mandag står Århus United på menuen i sæsonens (og måske alletiders) første TV-kamp til Ajax damer.

Århus er et hold, der ligesom os har haft store udskiftninger i forhold til sidste sæson. Men har fået hentet en masse unge spillere, som alle har ligaerfaring.

Århus har i sæsonens første kampe ligesom os ikke gået fra kampen med en sejr, men har modsat os fået skrabet et enkelt point sammen efter et flot comeback imod Ringkøbing i tredje spillerunde. Det er altså tale om en vaskeægte bundgyser.
Århus er et hold, med mange dygtige boldspillere, som spiller en kreativ omgang håndbold, med mange løsninger i spillet.

“Vi har i løbet af ugen arbejdet meget på det mentale plan, og vi håber på, at vi kan finde nogen af de samme takter frem, som i 1. Halvleg imod Viborg i fredags.” Så holder man som Ajaxfan ferie i Jylland, så sving forbi og hep. Ellers kan kampen følges på TV2 Sport fra kl. 19:30 af.

Dennis Bo Jensen