Nedtakt: Randers HK – Ajax København

11. februar 2018

Nedtakt: Randers HK – Ajax København 31-16(10-8)

Ajax København: Ida-Marie Dahl 5, Isabella Jakobsen 2, Eva Bjørk Davidsdottir 2, Anne Cathrine Delfs Lundbye 2, Anna Grundtvig 2, Thea Hviid 1, Sylvie Gamys 1, Anne Tolstrup Petersen 1.

Torsdag var vi en tur i Randers, en kamp som vi egentlig havde set frem til, vi syntes at vi i den omvendte kamp havde budt Randers fint op til dans. Vi må dog Efterfølgende konstatere, at det gjorde vi ikke i går, særligt i 2. halvleg overmatchede Randers os på alle spillets facetter.

Vi havde på forhånd stor respekt for Randers forsvar og kontraspil, og vidste, at nøglen ville ligge i om vi kunne få afsluttet vores angreb på fornuftig vis. Denne udfordring må vi efterfølgende erkende, at den fik vi aldrig løst. Vi kom til at løbe ind i Randers spillernes store fysik, og fik aldrig spillet på kant og udad i banen. Da vi samtidig ikke fik gang i vores kontraspil resulterede det i kun 16 mål. Da Randers samtidig fik gang i deres kontraspil, så fik vi for alvor ørerne i maskinen. Første halvleg forløb egentlig nogenlunde efter planen, vi havde svært ved at lave mål, men fik dog afsluttet på måder, der resulterede i at vi kunne løbe godt hjem. I forsvaret stod vi også rigtig fint, og fik slået rytmen ud af Randers angreb.
I 2. halvleg derimod, var der ikke meget der ville lykkes, og da Randers samtidig lagde pres på i hele kampen blev det desværre til et alt for stort nederlag.

Et af lyspunkterne i kampen var, at vi i dag fik givet debut til to unge spillere, Thea Hviid (årgang 1998), der har spillet hele sit håndboldliv i Ajax og Sylvie Gamys (årgang 2000), som er første års U18.

 

Vi må rejse os i samlet flok, og tage arbejdshandskerne på og få sat nogle delmål frem imod de kommende kampe, og se om vi ikke kan præstere bedre som hold.

 

Dennis Bo Jensen
Cheftræner Ajax København