3 år mere med Cafax København

7. maj 2015

De gode nyheder vil ingen ende tage… Igen i dag kan vi meddele at endnu en partner har forlænget med Ajax København. Det er med stor glæde, at Cafax København i dag har forlænget aftalen med Ajax København med tre år, og dermed tilslutter sig rækken af partnere som støtter op omkring det arbejde, og det projekt vi er i gang med i Ajax København og rejsen tilbage til ligaen.

Allan Mollerup, Cafax København: “Vi er glade for at være i Ajax København og nyder at komme til kampe og netværksmøder og det er naturligt for os at bakke op omkring Ajax København og de ambitioner der i klubben. Vi glæder os til at være en del af rejsen i yderligere tre år“.

Cafax

Det er fantastisk at opleve den opbakning vi har både fra nye og eksisterende partnere. Ikke blot får vi lavet nye aftaler, men at alle  er klar på at knytte sig over en længere periode gør en kæmpe forskel i det arbejde der er foran os. Ajax København skal i ligaen og rejsen er startet og det glæder mig at også Cafax København vil med på den rejse“, udtaler Mikkel Frid, Kommerciel ansvarlig Ajax København.

Har du spørgsmål vedr. partner mulighederne i Ajax København, så kontakt kommerciel ansvarlig Mikkel Frid – 28270102