4 Damer (AKA Hammeren)

12. februar 2016

4 Damer (AKA Hammeren) godt på vej i Kval-Rækken efter aftens sejr over puljens top hold Fløng/Hedehusene 24-27 i favør til pigerne fra Ajax København.

p2

Efter et skidt 1 halvleg gik vi til pause nede med 6 mål, men det var som om det var et helt andet Ajax hold der gik på banen til 2 halvleg.

Der var fra lige fra første fløjt, meget mere gejst og fanden i voldskhed især i forsvaret og gode fornuftige angreb som blev sagt godt i scene og udført tålmodigt.

Det var til dato den bedste kamp Hammeren har spillet, alle spillere gav sig max og fik fightet sig tilbage til en sejr, en mørk vinter aften i Fløng…..

Tak til pigerne for en fantastisk kamp, og tak til de tilskuer der havde taget turen ned for at heppe.