80 års jubilæum – Anekdoter – Bilfri søndag, gl. telefon og undulatæg

11. april 2014

I anledning af Ajax Københavns 80 års jubilæum, har vi bedt personer med en lang historik i Ajax København, om at komme med deres egne personfortællinger/ankedoter. Denne gang et par anekdoter fra Helge B. Jensen.

Energikrisen

Under energikrisen med bilfrie søndage kunne det være et problem at komme til kampe på udebane. Jeg skulle med et lilleputdrengehold en søndag og spille kamp kl. 9.oo i Gladsaxehallen. Vi mødtes meget tidligt i Bavnehøjhallen. Det måtte være tidligt, da busserne ikke kørte så tit en søndag morgen. Vi ankom til Gladsaxehallen i god tid, klædte om og begyndte at varme op. Da klokken nærmede sig 9.00 kunne jeg se, at modstanderen ikke mødte op. Jeg samlede drengene, og fortalte dem det sørgelige budskab, at de ikke kom til at spille og at vi desværre måtte tage hjem igen. Herefter udbrød en af drengene: Jaah! Så behøver vi ikke at gå i bad!

Gammel mobiltelefon

En anden gang var jeg med U10 pigerne på overnatningsweekend på Kirsebærhavens skole. Ved morgenmaden lagde jeg min mobiltelefon på bordet, og det skal siges, at den absolut ikke var den sidste nye model. Ved siden af sad en af pigerne og kiggede vantro på telefonen og sagde: Er det din mobiltelefon?

Øh ja, sagde jeg.

Så sagde hun: Så kan jeg godt forstå, at du ikke har nogen kæreste!

Undulatæg

Man får mange gode undskyldninger i tidens løb, her er vel nok den bedste:

Jeg spurgte en U10 pige spiller om hun kom til kamp på søndag.

Nej det kan jeg ikke, svarede hun.

Hvorfor ikke?

Nej for det er i den weekend, at min undulats æg skal udklækkes!

Helge B. Jensen

Helge B. Jensen