A-one Solutions fortsætter som Liga Partner

24. august 2018

PRESSEMEDDELELSE – København, d. 24/8-2018

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at A-one Solutions har valgt at fortsætte som Liga Partner hos AJAX København. Vi har igennem flere år haft et gensidigt samarbejde med A-one Solutions, og vi ser frem til at forsætte dette på vores vej mod ligaen.

”Hos A-one Solutions er vi stolte og glade for, at vi har landet en ny aftale med AJAX København! Vi har igennem flere år haft et godt samarbejde, og kan nu forsætte dette, men nu i en lidt mere aktiv rolle, hvor vi blandt andet skal bistå AJAX København med en IT-løsning ”i ligaen”. 

Grunden til, at vi har indgået en ny aftale, er foruden AJAX Københavns sportslige ambitioner om at komme i Ligaen, skyldes det kæmpe arbejde og sociale engagement AJAX København yder i lokalområdet – dette vil vi hos A-one Solutions gerne støtte.  

 Ud over de mange oplevelser i hallen, til kampene og arrangementer, får vi rigtig meget igen og et godt eksempel herpå er, at AJAX København har et af de allerbedste erhvervsnetværk. Et netværk, hvor vi allerede er i ligaen, så nu mangler vi blot, at drengene og AJAX København også når målet…” udtaler Per Simonsen, A-one Solutions.

A-one Solutions – Danmarks mest personlige IT, yder virksomheder IT-support og hjælper dem med have den rigtige IT-løsning. A-one Solutions kerneområder er konsulentbistand, Hosting og Microsoft Cloud (herunder Azure, Microsoft 365 og Office 365) – læs mere her