AJAX KØBENHAVN HÅNDBOLD

Årets Træner og Årets Ajax pokal er uddelt

Jesper Bak er årets træner, Claus Lykke Christensen får tildelt årets Ajax pokal

Hvert år bliver de traditionsrige Ajax København pokaler uddelt til spillere, trænere og andre frivillige, der har udmærket sig i løbet af året. I år er ingen undtagelse og pokalerne blev uddelt til to stærke mænd, der har været med til at tegne Ajax i mange år.

Årets Ajax pokal

Ajax pokalen havde i år 75 års jubilæum, derfor var det med stor fornøjelse at vores nyslåede formand Flemming Thomsen kunne overrække pokalen til en rigtig Ajax mand! Pokalen gives til en frivillig i klubben, der lægger et særligt stort engagement og tid i klubben. Claus Lykke Christensen blev i talen beskrevet, som én af de aller største U18 talenter i klubben nogensinde. Nu er Claus jo ikke en ung mand længere og det siger mere om hvor langt tid han har været i klubben.

Claus Lykke er udover at være træner for vores U12 pige 2(nuværende U13), hvor han dedikerer en masse tid, en som altid tager en tjans i vores cafeteria, som bekendt drives af 100% frivillighed. Derfor er det en forudsætning for klubbens indtægter, at der findes en som Claus, der altid står og hiver pommes fritter op af frituren, når han ikke er på halgulvet som træner. Claus er en meget vellidt skikkelse i klubben og bakker altid op om de aktiviteter som er. Vi håber på at Claus Lykke er at finde i Bavnehøj hallen i mange år frem – Stort tillykke med pokalen!

Årets Træner

Årets træner blev i år givet til endnu en vellidt Ajax mand, Jesper Bak. Årets træner gives ud fra en række parametre, der kan variere fra år til år. På resultatfronten er det lykkedes Jesper som cheftræner for vores 2. herrer er det lykkedes endelig at få rykket vores 2. herrer op i 2. division, hvilket er vigtigt for den sportslige sammenhæng, både på seniorplan og for vores talentarbejde. Oprykningen skete i sikker stil og selvom Jesper har haft mange spillere på holdkortet i år, så lykkedes det overbevisende at rykke op.

Derudover har Jesper været med på vores U16 drenge 2, hvor han har lagt mange timer og energi i at få styr på en årgang med over 30 spillere og primær være med til at sætte retning med hans makkere Naman, TK og Katarina.

Udover Jespers bidrag på trænerfronten, så er Jesper også altid at finde i tutten, når der er pres på, så udover Jesper trænerkompetencer, har vi haft fornøjelsen af at give årets trænerpokal til en engageret klubmand.