Ærgerligt pointtab for Herrerne imod Odder Håndbold

18. december 2018

AJAX København – Odder Håndbold: 27-27 (14-15)
Lørdag d. 15. december 2018

Det blev en tæt og dramatisk afslutning på årets sidste kamp, hvor første halvleg blev en flot spillet kamp fra begge sider, hvor der blev givet og taget af et godt hjerte, og begge hold skiftedes til at være i teten, og efter en god første halvleg for tilskuerne og begge hold, gik vi til pause med en Odder-føring på 14-15.

I anden halvleg må vi bare sige, at vi var det bedste hold!
Vi var aggressive, forudseende med godt forsvar og en stor præstation af Nicolaj i målet endnu engang, ligesom vi spillede opfindsomt og direkte i angrebet, og efter 22 minutter var vi foran med komfortable 26-20, og sejren burde vel køres stille og roligt hjem.
På dette tidspunkt havde vi “overlevet” to udvisninger i træk fra den 39. minut til det 43. minut, men yderligere tre udvisninger i de sidste 7 minutter – herunder et rødt kort for 3×2 til vores streg Hakan – gjorde, at vi hele tiden var voldsomt presset på ressourcer i de sidste 20 minutter af kampen, og Odder lagde naturligt tryk på, ligesom vi ind i mellem blev lidt stressede, hvilket naturligvis var unødvendigt.
Men det største tryk på os tror jeg, vi følte kom fra ophavsmændene, som vi må sige, at vi på ingen måde var tilfredse med i anden halvleg, da vi havde en fornemmelse af, at vi nærmest ikke kunne gøre noget rigtigt. Vi endte med 6 udvisninger – ingen til modstanderen……

Til sidst fik Odder kontakt og udlignet til 27-27 med 4 sekunder tilbage af kampen, og man må sige de greb virkelig chancen, da den overraskende bød sig. Men at kampen endte med dårlig stemning mellem de to holds spillere og trænere var ikke nogen af holdenes skyld.

Vi kan være tilfredse med spillet langt hen ad vejen, men naturligvis er det en bitter pille at sluge ikke at få begge point i en kamp, hvor vi følte, vi var bedst imod et rigtig godt Odder mandskab.

Nu står den på træning og lidt juleferie, og vi håber på stor opbakning i det nye år, hvor vi lægger ud den 12. januar 2019 på hjemmebane mod rækkens nummer 1 – Tønder.