Air-Tekniq er ny partner hos herrerne

25. august 2019

Air-Tekniq er ny partner hos herrerne

AJAX Københavns bedste herrerhold fortsætter med at styrke setuppet, og denne gang er vi glade for at meddele at en ny partner er kommet med på holdet.
AJAX København 1. divisions herrer er glade for at kunne præsentere Air-Tekniq som ny partner. Air-Tekniq har indgået en foreløbig 1-årig aftale som blandt andet inkluderer at Air-Tekniqs flotte logo kommer til at pryde ryggen på alle spillernes opvarmingstrøjer og som personlig sponsor for vores nye højre back, Christopher Rasmussen.
Air-Tekniqs ejer, Thomas Rasmussen, udtaler om aftalen:

“Vi i Air-Tekniq glæder os over at være blevet en del af en ambitiøs håndboldklub som Ajax København. Vi synes klubben har gang i et super spændende projekt om at få håndbolden tilbage til København, og det vil vi gerne støtte op omkring. 

Endvidere har Air-Tekniq størstedelen af sine opgaver i Københavns området og det var derfor oplagt at blive en del af et netværk i netop det område. 

Vi glæder os til en spændende sæson og til at komme i Bavnehøj Hallen og mærke den helt specielle stemning som der altid er når AJAX København går på banen.”

Air-Tekniq udfører kvalitetsbevidste opgaver inden for komfortventilation og boligventilation – læs mere på www-air-tekniq.dk