Ajax ansætter mestertræner som talentchef og som træner for U17 piger

Organisationsændring i Ajax København dameafdeling

Ajax København ansætter John “Speedy” Larsen som ny U17 pige træner og samtidig skal John styrke organisationen som ny talentchef i dameafdelingen.
John får en central rolle i organisationen, da han udover at være talentchef også skal være U17 1. holdstræner på pigeholdet og morgentræner i Ajax’ samarbejde med Team Copenhagen.

John har senest trænet de Færøske mestre Vestmanna IF i Herre Håndbold, hvor han for 2 måneder siden vandt mesterskabet og blev årets træner på Færøerne.
Han har den højeste træneruddannelse i Danmark som MasterCoach, og en lang trænerkarriere med flotte resultater for bl.a. Ajax Københavns damer i perioden 2013-2017.

Sportslig ansvarlig i Ajax København, Jan Barslev udtaler:
Vi har igennem flere år udviklet på vores elitemiljø og talentmiljø på pigesiden i Ajax København. Med ansættelsen af John, løfter vi dette endnu et niveau. Jeg er glad for at John både skal træne vores U17 piger samtidig med at han skal varetage opgaven som talentchef fra U15-U19. Jeg kender John, både fra arbejdet i talenttræningen i DHF og som Damesenior træner i Ajax, og jeg ved vi får en meget kvalificeret træner tilbage i Ajax København.”

John afløser Mathias Berg som fremadrettet har ønsket at koncentrere sig om arbejdet med at være sportschef og direktør for Ajax København ligadamer, samt Håndboldlinjen på Ajax Københavns Sportsgymnasium (AKS). Opgaverne her vokser hele tiden og kræver fuld opmærksomhed fra Mathias.
I dagligdagen vil John ‘Speedy’ Larsen samarbejde med Sportschef (u13-17) Rasmus Rygaard Poulsen og Sportschef (u19-senior) Claus Kuno om den sportslige linje i klubben.
Med dette trekløver har vi en særdeles stærk sportslig ledelse, som har til opgave at udvikle spillere til vores elitehold, diverse national elite og ikke mindst til Ajax København Liga damer. Jeg glæder mig helt vildt til samarbejdet med Speedy og glæder mig stort over den udvikling vi er igang med i Ajax København.” udtaler Mathias Berg.
Har nogen spørgsmål, så står Jan Barslev til rådighed på 41415599 eller mail jb@ajax.dk

John Speedy Larsen