Ajax DS1 intensiverer fokus på det gode elitemiljø

10. februar 2017

Kommunikation vedr. Ajax DS

Ajax intensiverer fokus på det gode elitemiljø,

Ajax København justerer setuppet omkring dameseniorholdet i 1. division. De sidste 4 år har Ajax Dame Elite drevet Ajax’ 1. divisionsdamer, men nu er det slut, og licensen går tilbage til foreningen Ajax København.

Den tidligere ledelse vil fortsat være at finde omkring holdet. Direktør Jesper Berg udtaler: ”Vi er glade for, det er lykkedes at fortsætte aktiviteterne omkring holdet. Vi har startet noget rigtig godt og det vil være ærgerligt at tabe det på gulvet. De sidste 6 sæsoner har været en fantastisk opstigning i rækkerne og med fantastiske oplevelser med Ajax’ damehold og nu er der brug for at supplere med friske kræfter.”

Ajax København har en sportslig strategi med fokus på at skabe et optimalt talentudviklingsmiljø. Vi har stærke traditioner med elitehåndbold og talentudvikling, og vi mærker hvordan pigerne, via det gode træningsmiljø, kan bide sig fast i den nationale elite i U16- og U18-rækkerne og på ungdomslandsholdene.

Samtidig har vi brug for kulturbærere til at fastholde det gode elitære træningsmiljø. For at en klub og et hold skal fungere optimalt, er der brug for både de unge talenter og erfarne spillere. Det er vigtigt, at alle roller er besat, og at de ældre spillere har lysten til at bidrage til elitemiljøet.

Der er lavet aftale med et nyt trænerteam til den kommende sæson. Vi er glade for at kunne annoncere Jesper Mathiesen til at stå i spidsen for DS1. Jesper har i flere år været cheftræner i HIK, men har også tidligere beskæftiget sig med Damehåndbold i Øresund. Dennis Bo Jensen bliver ny assistent i Ajax København.

Anders Kristensen, John Johansen og Jesper Berg, fra Ajax Dame Elite glæder sig over at indeværende sæson stadig kan bringe oprykning med sig. Sportschef John Johansen udtaler: ”Vi arbejder stærkt på at slutte med en oprykning, så vi kan krone 6 års hårdt arbejde med den kæmpe bedrift, det vil være at rykke op i Primo Tours ligaen. Samtidig vil vi give det fremtidige setup en spændende start, og vi vil stadig være med i organisationen.”

Fremadrettet er det sportschefen fra Ajax København, Mathias Berg der får til opgave at samle den nye organisation, han får hjælp fra den tidligere ledelse og de er godt i gang. ”Jeg har et rigtig godt billede af de erfarnespillere, så jeg er sikker på vi kan fortsætte det fantastiske arbejde, der er lavet gennem flere år og så har vi nogle meget ihærdige unge spillere og de trækker flere til. Vi har et setup, der kan tilfredsstille ambitionerne om at være elitespiller i København,” siger Mathias Berg.

Spørgsmål til Ajax København kan stilles til Ajax Dame Elites sportschef John Johansen 25670459 eller Ajax Københavns sportschef Mathias Berg 21611249.