Ajax DS1 skal på besøg i Fredericia

30. oktober 2016

OPTAKT

Så er vi der igen – på motorvejen mellem Køge og Storebælt på vej mod dagens udfordring Fredericia HK, som har inviteret til kamp i eftermiddag kl. 16.00 i Fredericia Hallerne.

Fredericia HK er et af de hold, som vi har krydset klinger med stort set hver sæson de sidste relativt mange år. Resultaterne har for det meste været i vores favør, men det har været tæt de fleste gange, så det er en stor opgave, vi har foran os.

Fredericia er kommet rigtig fint fra start med 3 sejre i 5 kampe – senest en 1 måls sejr på udebane sidste weekend. Der er kommet en anden profil på holdet, efter at Nanna Friis er flyttet hjem til hovedlandet for at indtage rollen som omdrejningspunkt på holdet. Selv om Nanna har ”rimelig mange billetter” så er holdet meget mere med gode spillere på alle pladser – Camilla Madsen i bagkæden og Maja Bech Hansen på stregen.

I Ajax lejren er vi selvsagt ganske fint tilfredse med udbyttet af sæsonens første 5 kampe, hvor især vores forsvarsspil har fungeret godt. Vi har haft en fin uge med gode træninger/kampforberedelse, gameplanen er klar, og holder den (og det gør den jo), så er det ikke umuligt, at der er to point med hjem i bussen på vej mod Sjælland først på aftenen.

Nick Szwiec – assistenttræner og nybagt far – siger om kampen: ”Fredericia er et fint hold, der spiller frisk til. Vi har snakket meget om, hvordan vi skal udfordre deres forsvar, ligesom vi er klar på, at holdet er kommet godt i gang i de fleste kampe. Det skal udgås, men skulle det alligevel ske, er vi sikre på, at vi kan sætte pres på over alle 60 minutter, så vi ender med at vinde.”

Der skulle være fri entre, så er du i det jyske, så kom forbi og giv Ajax pigerne en hånd med.