Ajax DS1 vandt stensikker sejr i Aaalborg

17. oktober 2016

Aalborg HK – Ajax København 14-35 (6-16)

Lørdag stod der udflugt til den anden ende af landet på progammet for Ajax DS1, nemlig et besøg hos Aalborg HK, og det endte med et på alle måder godt besøg.

De gode mennesker hos Aalborg HK er flinke og gæstfri, rammerne ydmyge men hyggelige, og vi var uforskammede nok til at udnytte gæstfriheden til at tage en meget sikker sejr på 35-14 med hjem i bussen til København.

Det første kvarter var ret lige, og Ajax var foran med en. Så blev der sat fuld gas og turbo på, og +1 blev til +10 inden pausen. Efter pausen fortsatte Ajax holdet i 6. gear, og efter 50 minutter var forskellen øget til 21 efter effektivt angrebsspil og et forsvar, som lukkede Aalborg helt ned. De sidste 10 minutter var lige, og der blev lavet flere flotte mål i begge ender af banen, og det hele sluttede med, at Ajax stadig er på +21.

På Aalborg holdet stod Pernille Brøndum Mortensen flot i den første del af kampen, ligesom Anna Lillesø på venstre fløj fik lavet flere gode ting, og generelt kan man sige, at Aalborg holdet kæmpede det bedste, de havde lært.

AJAX_6_Sascha Juul_16-17AJAX_12_Pernille Kristensen_16-17

På Ajax holdet var der flere gode præstationer. Sascha Juul hev gashåndtaget i bund på venstrefløjen og scorede 7 flotte kasser, Pernille Kristensen stod med en meget høj redningsprocent, ligesom Mie Vinter viste stor effektivitet efter en knap så god start.

AJAX_21_Mie Vinter_16-17  IMG_0659

Der var 1. divisionsdebut til Emma Dahl, som gjorde som alle de andre unge Ajax piger – hun gik ud og spillede håndbold hurtigt, effektivt og totalt uimponeret. Fedt at se, Emma. Kampens spiller blev vores nye spiller Anja Salsø, som greb chancen og leverede en superindsats med flere flotte kasser og et trukket straffekast. End ikke en (utilsigtet) bold i ansigtet kunne ryste Anja. Hun rejste sig og ville spille videre, men der blev dikteret 3 angrebs pause – med tak til de nye regler. Velkommen til Ajax til Anja.

AJAX_2_Anja Salso_2 - Copy

Næste lørdag står der Horsens på menuen. Det er – en knap så god start til trods – et rigtig godt hold, som kommer på besøg i Bavne, så kig forbi på lørdag kl. 15.00. Det bliver seværdigt.