Ajax henter Black hjem fra Sverige

4. maj 2020

Pressemeddelelse 05/042020

Det er med stor fornøjelse, at man i Ajax København nu kan offentliggøre, at man forud for 2020/2021 sæsonen, har indgået en aftale med den 26årige, bagspiller, Olivia Black.

Olivia kommer til Ajax fra svenske Skövde HF, hvor hun har været siden 2018. Det seneste års tid, er det dog ikke blevet til meget håndbold, da bagspilleren har været ude med en korsbåndskade. Inden skaden fik Olivia vist sig flot frem med mange mål for Skövde og en 5.plads på assistlisten i den svenske liga.
Olivia er nu, heldigvis, ved at være klar til at spille håndbold igen, og vi glæder os over at hendes comeback, bliver med Bavnehøjhallen som hjemmebane.
Senest Olivia spillede i Danmark, var det som profil på Roskildes 1.divisions damer. Vi ser derfor frem til at se Olivia i landets fornemmeste række.

Direktør i Ajax København, Mathias Berg, siger således om aftalen med Black: ”Olivia har jeg kendt siden hun var ungdomsspiller og var en del af DHF´s talentsystem, hvor hun blandt andet har fået 20 U-landskampe. Hun er en meget alsidig bagspiller og en god forsvarsspiller og så deler Olivia mange af de værdier der er vigtige for os i Ajax. Jeg er på den baggrund sikker på at Olivia, når hun er helt tilbage efter den ”corona”-forlængede genoptræningsperiode, vil få en vigtig rolle på holdet og i klubben.

Spørgsmål kan rettes til direktør Mathias Berg på 21611249 eller mathis.berg@gmail.com