Ajax Klubhus har brug for DIG!

4. februar 2014

Flot klubhus indviet i 1977

Ajax København har et stort og flot klubhus beliggende på Bavnehøj Alle 30. Et klubhus, som blev bygget af medlemmerne og indviet i 1977. Ajax Klubhus er et hus med masser af anvendelsesmuligheder hele året rundt. Klubhuset drives på frivilligt basis.

Klubhus færdigt i 1977

Klubhus færdigt i 1977

Brug for nye frivillige

Der er nu brug for nye frivillige til at køre huset videre. Hvis det ikke lykkes, kan klubben være nødsaget til at skille sig af med Ajax Klubhus, hvilket vi naturligvis ønsker at undgå.Bestyrelsen ser gerne en mere aktiv inddragelse af Ajax Klubhus i klubaktiviteterne, således at det bliver en integreret del af klubkulturen i Ajax København, noget som huset også tidligere har været, og der er med garanti en hel del, der kan fortælle hyggelige og sjove historier fra Ajax Klubhus.

Klubhuset får en central rolle

Vi håber, alle klubbens medlemmer, forældre og alle andre omkring Ajax København vil støtte op om at finde nye frivillige kræfter, som vil være med til at drive vores dejlige klubhus videre og sikre, at klubhuset får en central rolle i klubbens aktiviteter fremadrettet.

Er du interesseret i at høre mere omkring det frivillige arbejde med klubhuset, eller vil du allerede nu melde dig under fanerne, så kontakt Niels Jensen – nielsjensen82@gmail.com

Bestyrelsen

Billeder:

[print_gllr id=7047]

Halloween fest 2013:

[print_gllr id=3821]