AJAX København indgår nyt samarbejde med lokal/international cykelforhandler

20. februar 2014

AJAX København har indgået et samarbejde med cykelforhandleren Baisikeli, der holder til overfor Fisketorvet, Ingerslevsgade 80.

Endelig er det blevet muligt! Vi har fundet en samarbejdspartner, der kan være med til at hjælpe alle AJAX Københavns medlemmer med fordelagtige rabatter på nye cykler og reparationer. Da AJAX København er en klub midt i hovedstaden, cykler langt størstedelen af klubbens medlemmer altid til træning og nogle gange sågar også til kampe. Derfor er cyklen et af de vigtigste redskaber for mange af de unge mennesker, hvilket også er grunden til at vi længe har haft udkig efter en samarbejdspartner, der lå relativt tæt på AJAX København og samtidig delte nogle af vores værdier. Det har vi fået i Baisikeli!

Baisikeli er en forholdsvis stor cykelforhandler, der sælger nye og brugte cykler, og de er i besiddelse af et af Københavns største værksteder, til reparationer af alle former for cykler. Ligesom det er vigtigt for AJAX København, er det også vigtigt for Baisikeli at tage et socialt ansvar, hvilket er en af grundende til at Baisikeli sender mange cykler til Afrika, hvor Baisikeli også har en butik, der deler viden ud til alle beboerne i området.

”Baisikeli betyder cykel på swahili – Baisikeli er en privat virksomhed, dedikeret til at forbedre livskvaliteten og gøre transport nemmere og billigere for de fattigste mennesker i verden. Som en social virksomhed er vi meget passionerede omkring vores vision og dedikerer alle ressourcer til vores mission. Baisikeli indsamler brugte cykler i Danmark, og sender dem derefter til Afrika hvor cyklerne genererer arbejde, uddannelse samt bedre og billigere transport for alle. Projektet er finansieret via Baisikelis to udlejningsbutikker i Danmark, hvor brugte cykler lejes ud eller sælges”, citat Henrik Smedegaard, stifter af Baisikeli.

Tim Myhrvold, Partner Ansvarlig i AJAX København udtaler om samarbejdet:
Jeg er rigtig glad for at kunne annoncere dette samarbejde, da jeg selv og mange andre har cyklen som eneste transportmiddel i København. Nu har vi fundet en samarbejdspartner, der vil give alle klubbens medlemmer rabat ved reparationer, samt ved køb af nye og brugte cykler. Jeg ser meget frem til samarbejdet og håber at klubbens medlemmer vil gøre brug af samarbejdet.

Henrik Smedegaard Mortensen, stifter af Baisikeli udtaler om samarbejdet:
Baisikeli er glade for at kunne hjælpe AJAX Københavns mange medlemmer med gode priser på cykelværkstedet og samtidig hjælpe klubben i sin udvikling.

Til alle klubbens medlemmer vil der fremadrettet være følgende rabatter ved fremvisning af jeres AJAX Københavns medlemskort:

Reparationer:  15%

Nye cykler:       10%

Brugte cykler: 15%

Vores samarbejdspartnere støtter os, så husk at støtte dem.

1960211_10203124160535505_1556669474_n